Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

TEODOR MELEŞCANU: "Sunt membru ALDE şi doresc să rămân membru al ALDE"

D.D.
Politică /

Teodor Meleşcanu

Teodor Meleşcanu

Fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu afirmă că este membru ALDE şi îşi doreşte să rămână în formaţiune, menţionând că a fost "relativ surprins neplăcut" de propunerile privind excluderea acelor parlamentari care ar participa la alegeri pentru funcţiile din Parlament. "(...) eu doresc consolidarea şi succesul ALDE. Din acest punct de vedere am acceptat propunerea de a candida la preşedinţia Senatului. Pot să vă spun foarte direct că, la vârsta mea, experienţa mea politică, funcţiile nu prezintă pentru mine nicio atracţie. Dacă însă voi fi ales, am acceptat această candidatură, dacă voi fi ales de către colegii mei şi senatori preşedinte al Senatului, voi aduce experienţa mea, echilibrul şi continuarea proiectului ALDE, început în 2016 cu Partidul Social Democrat", spune Meleşcanu.

"Sunt membru ALDE şi doresc să rămân membru al ALDE. De peste 15 ani am fost alături de domnul Tăriceanu şi am contribuit şi eu împreună cu dânsul la crearea acestui proiect politic care se numeşte ALDE. Am stat alături de dânsul şi momentele foarte dificile, dau un singur exemplu: excluderea din PNL de către domnul Crin Antonescu, dar eu doresc consolidarea şi succesul ALDE. Din acest punct de vedere am acceptat propunerea de a candida la preşedinţia Senatului. Pot să vă spun foarte direct că, la vârsta mea, experienţa mea politică, funcţiile nu prezintă pentru mine nicio atracţie. Dacă însă voi fi ales, am acceptat această candidatură, dacă voi fi ales de către colegii mei şi senatori preşedinte al Senatului, voi aduce experienţa mea, echilibrul şi continuarea proiectului ALDE, început în 2016 cu Partidul Social Democrat", a afirmat Teodor Meleşcanu, joi seară, la Antena 3.

El a precizat că, la alegerile din 2016, organizaţia judeţeană ALDE din Prahova, cu capete de listă Graţiela Gavrilescu vice-prim-ministru şi el la Senat, a obţinut cel mai mare scor la nivelul României pentru ALDE

"Am convingerea că România are nevoie de stabilitate şi continuitate pentru a atrage investitori străini şi pentru a creşte nivelul de trai al populaţiei, de aceea doresc salvarea colaborării dintre ALDE şi PSD pentru binele ALDE, dar şi al României în ansamblul său", a spus Meleşcanu.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Greață

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Ia o lămâie, poate te termina.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS