Termene.ro ia în calcul listarea la bursă

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 8 martie

Sursa foto: termene.ro

Sursa foto: termene.ro

Societatea ce operează Termene.ro, platformă ce oferă informaţii financiare şi juridice despre firmele din ţara noastră, se transformă în societate pe acţiuni şi analizează o eventuală listare la bursă cu atragere de capital privat, pentru finanţarea planurilor de extindere şi dezvoltare, conform unui comunicat de ieri al companiei.

"Această decizie are scopul de a asigura resursele necesare pentru a investi în tehnologie şi în dezvoltarea unor produse noi, precum şi pentru consolidarea poziţiei în piaţa serviciilor financiare şi juridice din România", se arată în comunicat.

Tot ieri, societatea a anunţat că Ioana Constantin va prelua poziţia de CEO al companiei. Din echipa de management mai fac parte Gina Petre - Deputy CEO, Alexandru Mărăcineanu - CTO şi Silviu Cernat - CFO. Echipa de management a companiei va fi coordonată de un Board of Advisors.

"Această decizie face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei şi se aliniază cu dorinţa Termene.ro de a-şi îmbunătăţi performanţele şi de a-şi extinde afacerile", se menţionează în document.

Înaintea numirii în funcţia de CEO, Ioana Constantin a ocupat funcţia de Manager of Customer Success timp de patru ani în cadrul companiei.

Luna viitoare, Termene.ro va lansa noua platformă Termene_AI_360, despre care spune că este rezultatul unui proiect amplu de cercetare în inteligenţă artificială, în care au fost investiţi peste cinci milioane de euro.

"Noua platformă Termene_AI_360 va analiza automat datele şi informaţiile pentru afaceri utilizând ştiinţa datelor, inteligenţa artificială (AI) şi învăţarea automată (ML). Platforma pentru ştiinţa datelor şi învăţare automată generează îmbunătăţiri semnificative la nivelul sectorului de analiză a datelor şi de inteligenţă în afaceri", se menţionează în comunicat.

Înfiinţată în anul 2014, Termene.ro este accesată de peste 120.000 de companii. Anul trecut, compania a avut afaceri de peste două milioane de euro, în creştere cu 60% faţă de cele din 2021,

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Electromagnetica
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Dec. 2023
Euro (EUR)Euro4.9678
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5710
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2353
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7886
Gram de aur (XAU)Gram de aur303.8212

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
ccib.ro
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb