Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Tesla Model 3 şi S vehicule sigure recomandate de Consumer Reports

I.L.
Companii /

Tesla Model 3 şi S vehicule sigure recomandate de Consumer Reports

Automobilele Model 3 şi S al Tesla sunt vehiculele sigure recomandate joi, de revista Consumer Reports, în cadrul studiului anual referitor la siguranţa pasagerilor, după ce producătorul american a eliminat problemele de producţie ale autoturismelor, conform News.ro.

Compania s-a bucurat de popularitatea Tesla Model S, care a fost inclus înprimele locuri ale unui studiului realizat de Consumer Reports, privind satisfacţia proprietarilor, încă din 2013, când producătorul auto a fost inclus prima oară în clasament.

Model X, SUV-ul Tesla se află între modelele cele mai puţin sigure, potrivit studiului anual publicat joi de revistă.

Siguranţa pickup-urilor, cele mai populare vehicule de pe piaţa americană, este slabă conform studiului. Camionetele grupului FCA s-au plasat în categoria "cu mult sub medie", în timp ce pickup-urile GM - Chevrolet Silverado şi GMC Sierra - au o siguranţă "sub medie".

Tesla a urcat cu patru poziţii în clasament, pe locul 23 din cele 30 de branduri prezente pe piaţa americană, după ce a lucrat pentru eliminarea problemelor de producţie al Tesla Model 3, a declarat Jake Fisher, director senior pentru testare auto la Consumer Reports.

Brandurile precum Dodge şi Chrysler nu a adus schimbări majore autovehiculelor lor. Dodge este brandul cel mai bine plasat între mărcile americane, pe poziţia 8. Chrysler a urcat pe poziţia 19, în timp ce Jeep s-a plasat pe locul 26, conform sursei menţionate.

Brandul de lux Lexus al Toyota Motor este în fruntea clasamentului, urmat de Mazda Motor şi brandul Toyota.

Clasamentul realizat de revistă are influenţă în rândul consumatorilor şi directorilor din industrie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie