Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

THEODOR PALEOLOGU: Îndrăznesc să sper că Mihai şi Luiza Şora vor vota pentru mine

D.V.
Politică /

Theodor Paleologu

Theodor Paleologu

Candidatul PMP la Preşedinţie Theodor Paleologu afirmă că filosoful Mihai Şora şi soţia acestuia au semnat pentru susţinerea candidaturii sale la Preşedinţie, exprimându-şi speranţa că aceştia vorşi vota pentru el la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie.

"Sunt mândru de autografele prin care domnul şi doamna Şora îmi permit să candidez la preşedinţia României", scrie Paleologu pe Facebook.

El relatează că îl cunoaşte pe Mihai Şora "din fragedă pruncie", într-o vreme îl vedea chiar în fiecare zi la Casa Scriitorilor şi "avea gentileţea" de a juca şah cu el.

"Îndrăznesc să sper că Mihai şi Luiza Şora vor şi vota pentru mine. I don't take it for granted: îmi doresc să fiu demn de încrederea unui om pe care-l respect nespus", spune prezidenţiabilul PMP.

Candidaţii la alegerile prezidenţiale au nevoie de semnăturile a cel puţin 200.000 de susţinători pentru a-şi putea depune candidatura.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Mihai Sora si decedatul Paleologu senior, of,of,of, cu cine se poate lauda acest ,,catindat"

    promovat de BASESCU, alt turnator, cu nume conspirativ Petrov !

    RUSINEEEE ! 

    1. Rusineeeee! Cum poți dormi noaptea, ticălos bolșevic, Bolșevic antiroman din era comunistă, și să manipulezi și să minți tineretul în 2019 cu miscarea #rezist? Știm noi cu cine ne lucrezi GDS-FSN! Ai ajutat la uciderea intelctualitatii Marș bolsevicule! La Canal cu tine și la Reeducare la Pitești!!!!!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie