TIMIŞOARA:16 staţii de încărcare a vehiculelor electrice sunt funcţionale

S.B.
Miscellanea / 12 septembrie 2022

16 staţii de încărcare a vehiculelor electrice sunt funcţionale

Un număr de 16 staţii pentru încărcarea vehiculelor electrice sunt funcţionale, la Timişoara, pe principalele artere şi în zona centrală. Tariful de încărcare este de 1,10 lei/ kwh cu TVA, informează news.ro.

Primăria Timişoara anunţă funcţionarea a 16 staţii de încărcare a vehiculelor electrice.

"În Timişoara sunt înregistrate aproape 2800 de maşini electrice sau hibrid. Acestea au nevoie de puncte de alimentare cu energie electrică, unele care aparţin direct proprietarilor, altele care ţin de iniţiative private. Acestea sunt primele staţii de încărcare realizate printr-o investiţie publică, dar nu şi ultimele. Vom continua aceste investiţii în următorii ani pentru a-i încuraja pe timişoreni să adopte tehnologii nepoluante", se arată într-un comunicat de presă, de luni, al Primăriei Timişoara.

Staţiile de încărcare pot fi folosite prin descărcarea aplicaţiei EVGO SMART CHARGE (disponibilă gratuit pe Play Store şi App Store). Plata se face tot prin intermediul aplicaţiei.

Aplicaţia conţine şi o hartă care se actualizează în timp real cu staţiile disponibile în oraş şi locurile de încărcare libere.

Amplasamentele staţiilor sunt: Bd. I.C. Brătianu (parcarea de pe bulevard), Calea Aradului (nr. 101, spre strada Cugir), Piaţa Iancu Huniade (parcare), Acad. Alex. Borza-str. Michelangelo, Str. Martin Luther (parcarea din vecinătatea de vest a Bastionului), Str. Gheorghe Dima (parcarea de lângă intrarea în Parcul Botanic), Bd. Take Ionescu (în vecinătatea imobilului cu nr. 44), Piaţa 700 (în vecinătatea pieţei), Bd. Republicii / str. Paris, Bd. Revoluţiei din 1989 (în vecinătatea imobilului cu nr. 14), Splaiul Nicolae Titulescu (în vecinătatea Podului de Fier), Bd. Mihai Viteazul (în apropierea intersecţiei cu str. Virgil Madgearu), Str. Plauţius Andronescu (în vecinătatea imobilului cu nr. 10), Str. Aştrilor (Al. Martir Eugen Nagy) - parcarea Şcolii Generale nr. 30, 16 Decembrie 1989 / Rusu Şirianu

Tariful de încărcare este de 1,10 lei/ kwh cu TVA.

Valoarea investiţiei este de de 2,2 milioane de lei (fără TVA) din care 90% reprezintă finanţarea de la Administraţia Fondului pentru Mediu. Instalarea şi operarea staţiilor este asigurată de Evgo Green Motion.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9036
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5570
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9186
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4789
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.4439

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro