Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

TIMIŞOARA:Aproximativ 800 de persoane evacuate în urma unei ameninţări cu bombă

D.B.
Miscellanea /

Aproximativ 800 de persoane evacuate în urma unei ameninţări cu bombă

Aproximativ 800 de persoane din schimbul al doilea au fost evacuate, vineri seara, din fabrica Continental Anvelope din Timişoara, după ce un bărbat a anunţat la numărul de urgenţe 112 că au fost amplasate trei bombe artizanale în incinta fabricii, potrivit News.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Aurora Voicilă, a declarat pentru News.ro că alarma a fost dată, vineri seara, iar la faţa locului s-au deplasat numeroase forţe.

"Am fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că la o fabrică din Timişoara sunt amplasate trei bombe artizanale. La faţa locului sunt prezente efective de Poliţie, SAS - Gruparea pirotehnică şi forţe SRI pentru a efectua verificări. Au fost evacuate aproximativ 800 de persoane care lucrau în schimbul al doilea", a declarat Aurora Voicilă.

Este vorba despre fabrica Continental Anvelope din Timişoara care funcţionează în acest oraş încă din anul 2000 şi care are peste 2.500 de angajaţi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS