Tommy Hilfiger anunţă un parteneriat cu F1 ACADEMY

F.D.
Companii / 27 februarie

Tommy Hilfiger anunţă un parteneriat cu F1 ACADEMY

Tommy Hilfiger anunţă un parteneriat de referinţă cu F1 ACADEMY - seria este concepută ca să ajute şi să dezvolte tinerele femei pilot, şi pentru a o sponsoriza pe Nerea Marti, pilot lider spaniol, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Sunt încântată de abordarea Tommy Hilfiger pentru acest sezon şi este uimitor să le purtăm culorile în timp ce depăşim limitele în fiecare cursă," a spus Nerea Marti. "Sprijinind F1 ACADEMY, el susţine toate femeile pilot, ajutându-ne să trecem peste multe bariere. Dincolo de ceea ce se petrece pe pista de curse, aştept cu nerăbdare activările şi evenimentele care mă vor ajuta să mă dezvolt pe plan profesional cât şi pe plan personal."

"De când mă ştiu am fost un fan al sporturilor moto, iar evoluţia lor este incitantă" a spus Tommy Hilfiger. "Lumea sporturilor moto evoluează într-un ritm incredibil iar F1 ACADEMY este în fruntea acestei mişcări. Aştept cu nerăbdare să colaborez cu Susie Wolff, Managing Director, Nerea Marti, pilot lider şi întreaga echipă F1 ACADEMY pe măsură ce doboară barierele într-un sport dominat de bărbaţi."

Colaborarea cu echipele de Formula 1 a început din anii "90, şi moştenirea TOMMY HILFIGER continuă cu unul dintre cele cincisprezece costume concepute pentru sezonul 2024. Nerea Martí a debutat într-o maşină şi un costum de cursă, amândouă personalizate cu brand-ul TOMMY HILFIGER, în testele pre-sezon din Arabia Saudită în perioada 20-23 februarie. Uniforma personalului F1 ACADEMY este, de asemenea, proiectată şi furnizată de Tommy Hilfiger.

APA NOVA
hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6687
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1404
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8125
Gram de aur (XAU)Gram de aur357.7647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
hipo.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb