Top Talents Romania 2.0 le poate aduce tinerilor joburi şi abonamente la Electric Castle 2023

G.D.
Companii / 27 octombrie 2022

Top Talents Romania 2.0 le poate aduce tinerilor joburi şi abonamente la Electric Castle 2023

Catalyst Solutions revine în această toamnă cu cea mai cunoscută conferinţă de carieră dedicată tinerilor, Top Talents 2.0, conform unui comunicat remis redacţiei. Între 25 şi 26 noiembrie, exclusiv în format fizic, la Hotel Novotel din Bucureşti, se vor întâlni cei mai buni 150 studenţi şi proaspăt absolvenţi din ţară. De 15 ediţii, organizatorii evenimentului îi selectează din peste 1000 de înscrişi pe acei tineri care dovedesc cel mai mult potenţial. Îi aşteaptă keynotes, masterclasses, study-cases, un start-up competition, o mulţime de oportunităţi de angajare, dar şi ocazia de a câştiga unul dintre cele 4 abonamente la Electric Castle 2023 oferite de Lidl.

Potrivit sursei citate, după 2 ani de lucru în sistem remote şi hybrid, tinerii candidaţi şi angajatorii au şansa să se reîntâlnească în format fizic. Top Talents 2.0 se va desfăşura exclusiv în format offline, oferindu-le participanţilor ocazia să interacţioneze şi să le adreseze întrebări direct reprezentanţilor celor mai mari companii din România. Printre companiile care şi-au confirmat prezenţa la eveniment, se numără: Lidl - Partener principal, JTI Romania, Vodafone Romania si L'Oreal Romania.

Criteriile de selecţie a tinerilor înscrişi la Top Talents 2.0 se bazează pe abilităţile şi experienţele căpătate de aceştia în decursul proiectelor şi programelor în care s-au implicat. Evenimentul se dedică studenţilor şi proaspăt aboslvenţilor activi şi dorinici să se dezvolte prin participarea la activităţile din ONG-uri, asociaţii studenţeşti, proiecte Erasmus, programe de tip Work and Travel, AIESEC Exchange, concursuri, volunatariate sau stagii de practică. Din 1200 de tineri, 150 vor fi selecţionaţi. Companiile vin cu oportunităţi de angajare, precum: internshipuri, stagii de practică, trainee şi joburi entry-level din domenii diverse: marketing, finanţe, resurse umane, IT, logistică sau chiar drept.

Printre speakerii care vor fi prezenţi, se remarcă: Pamela Cherry, speaker internaţional şi coach de carieră, Vanya Panayotova, Manager General @ L'Oreal Romania şi Cristina Stroe, Brand Equity Manager @JTI. Invitatul special al acestei ediţii este Cristiana Oprea, singura româncă pilot, participantă la Campionatul Mondial de Raliuri, subliniază sursa citată.

În foaierul de comunicare şi networking, Andreea Tudor, trainer de public speaking şi recruiter IT îi va ajuta pe tineri să îşi facă un CV remarcabil, să se pregătească pentru un interviu şi să creeze o impresie memorabilă în întâlnirea cu angajatorii.

În plus, nu doar că se vor întâlni cu manageri de top şi speakeri profesionişti în HR, dar vor intra şi în comunitatea de tineri remarcabili din întreaga ţară. Pentru a le aduce prilejul să interacţioneze şi să facă schimb de insights şi tehnici valoroase, la Top Talents 2.0 se va derula un Start-Up Competition. Participanţii pot fi remarcaţi de angajatori la acest concurs, având ocazia să-şi arate abilităţile şi competenţele.

Surprizele nu se opresc aici. Studenţii sau proaspăt absolvenţii selectaţi, venind la la eveniment, intră automat în tombola spre câştigarea unuia dintre cele 4 abonamente la Electric Castle 2023, oferite de Lidl. Tinerii câştigători pot intra în posesia premiilor doar prin prezenţa la eveniment. Tot ce au de făcut pentru a intra în tombolă este să completeze quizul "La ce nivel Top Talents esti acum?", şi să se înscrie la conferinţa de carieră Top Talents 2.0. În plus, cei care vor participa în ambele zile de eveniment vor obţine şi diploma Top Talents, prin care se atestă cei mai buni tineri din ţară, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro