Topului naţional al firmelor private din România se va desfăşura concomitent cu Târgul serviciilor/produselor de excelenţă pentru întreprinderi

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 5 octombrie 2016

Topul naţional al firmelor private din România ediţia a XXIV-a se va desfăşura pentru al doilea an consecutiv, concomitent cu Târgul serviciilor/produselor de excelenţă pentru întreprinderi în data de 25 octombrie 2016, începând cu ora 09:00 a.m., la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sălile Grand Ballroom, Brăila, Ploieşti şi Braşov.

Evenimentul este unul de referinţă pentru mediul de afaceri românesc, cu această ocazie, vor fi recunoscute meritele întreprinzătorilor şi vor fi promovate cele mai performante întreprinderi ale anului 2015. Manifestare de tradiţie, TOP-ul transpune bunele practici internaţionale în domeniu şi se bucură de recunoaşterea la nivel european şi internaţional a Uniunii Europene a Artizanatului şi a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (UEAPME) şi a Asociaţiei Mondiale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (WASME).

Întreprinderile premiate vor avea posibilitatea participării şi/sau prezentării propriilor servicii şi produse, alături de partenerii evenimentului, în cadrul Târgului Serviciilor/Produselor de Excelenţă, aflat anul acesta la cea de-a doua ediţie.

Participanţii care se înscriu şi achită contravaloarea taxei de participare, până la data de 10 octombrie 2016, vor beneficia de o reducere "early bird", de 10%.

Mai multe informaţii găsiţi accesând www.cnipmmr.ro sau la adresa de e-mail iulia.sirbu@cnipmmr.ro, tel. 0756.046.884, dra. Iulia Sîrbu, PR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9207
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6726
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9903
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7178
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.7555

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro