TotalSoft a înregistrat o cifră de afaceri de peste 31 mil. euro în 2022

D.T.
Companii / 16 martie

Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft

Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft

TotalSoft a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 31 mil. euro, cu 26% mai mare decât în anul precedent, potrivit unui comunicat remis redacţiei. Creşterea se datorează investiţiilor în produse noi şi existente, precum şi dezvoltării programului de parteneriate, prin care compania îşi propune să creeze un ecosistem de business. În acelaşi timp, TotalSoft şi-a mărit numărul de angajaţi ca urmare a recrutării constante de noi talente pentru a susţine ritmul de creştere.

Conform comunicatului, ca parte a direcţiilor sale strategice, TotalSoft a investit anul trecut aproximativ 5 milioane de euro în dezvoltarea de produse, cu 13% mai mult decât în 2021, concentrându-se în acelaşi timp pe atragerea de noi parteneri. Ca urmare, veniturile recurente au reprezentat în 2022 aproximativ 60% din cifra de afaceri.

"Rezultatele financiare ale TotalSoft reflectă o strategie atent construită, susţinută de o echipă de specialişti şi de investiţiile continue în soluţiile noastre principale. În momentul de faţă, ne bazăm pe una dintre cele mai bune echipe din punct de vedere al experienţei, al know-how-ului de industrie şi al profesionalismului, fiind fundamentul succesului nostru. Acest lucru se poate observa în satisfacţia şi încrederea clienţilor şi partenerilor noştri, atât locali, cât şi externi. Am crescut an de an, iar acest lucru ne determină să continuăm în direcţia integrării de noi tehnologii în produsele existente, să investim în dezvoltarea de noi soluţii, să atragem parteneriate de calitate şi noi talente care să rezoneze cu valorile companiei noastre", a declarat Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft.

Compania a înregistrat o creştere constantă pe toate diviziile de business, creşteri fiind generate de soluţiile Charisma Financial Services, Charisma HCM şi Charisma ERP, arată comunicatul.

Soluţia Charisma Financial Services a înregistrat o creştere semnificativă faţă de anul 2021, alimentată de dezvoltarea unor noi proiecte pentru clienţi externi şi de implementarea unor soluţii privind raportări legale, cum ar fi IFRS şi SAF-T. Această soluţie emblematică a crescut amprenta TotalSoft pe pieţele externe, Charisma Financial Services fiind utilizată non-stop, în întreaga lume.

Pe de altă parte, două dintre soluţiile TotalSoft, Charisma ERP şi Charisma HCM, au contribuit la creşterea de anul trecut prin intermediul proiectelor derulate în special în domeniile producţiei, distribuţiei, serviciilor şi construcţiilor. În 2022, compania a investit într-o nouă generaţie de soluţii Charisma ERP şi Charisma HCM, care includ noi tehnologii şi funcţionalităţi, şi a dezvoltat peste 200 de proiecte pentru clienţii existenţi, în vederea alinierii aplicaţiei la raportarea legală (de exemplu, SAF-T, e-Facturare, e-Transport), se mai precizează în comunicat.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

22 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9232
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5644
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9467
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6092
Gram de aur (XAU)Gram de aur284.9858

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro