Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

TOUROPERATOR: Tot mai mulţi români îşi cumpără vacanţa de vară încă din toamna anului anterior plecării

V.I.
Miscellanea /

Tot mai mulţi români îşi cumpără vacanţa de vară încă din toamna anului anterior plecării

Numărul românilor care îşi achiziţionează vacanţa de vară încă din toamna anului anterior plecării în concediu este în creştere, astfel că peste jumătate dintre turişti îşi stabilesc planurile de vacanţă cu câteva luni înainte, arată o analiză a Christian Tour, unul dintre cei mai mari operatori de chartere din România.

În urmă cu cinci ani, doar unul din zece români îşi cumpăra cu aproape jumătate de an înainte pachetul turistic pentru concediul de vară.

"Comportamentul turiştilor s-a schimbat substanţial în ultimii ani. Mulţi, mai ales categoria familiilor cu copii, nu se simt confortabil să lase pe ultima sută de metri organizarea vacanţei de vară, cea mai importantă în decursul unui an pentru români. De aceea, chiar de la începutul lunii septembrie, unii dintre ei întreabă deja în agenţii despre ofertele pentru sejurul 2020. În felul acesta, nu doar că îşi securizează vacanţa pentru anul următor, ci beneficiază şi de avantajele unei achiziţii timpurii, prin programul Early Booking: reduceri de până la 50% la pachetele turistice şi plata în rate", a afirmat Cristian Pandel, director general Christian Tour.

Familiile cu copii sunt primele care se arată interesate de achiziţia din timp a vacanţei de vară, pentru că se documentează mai atent asupra facilităţilor şi serviciile pentru cei mici pe care le au unităţile de cazare. Tocmai de aceea, multe dintre ele aleg ca destinaţie Antalya, unde resorturile includ piscine pentru copii, meniuri diversificate, locuri de joacă cu animatori.

Mai mult decât atât, cei care achiziţionează din timp o vacanţă, prin programul Early Booking, pot alege dintr-o gamă variată de hoteluri.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS