TradeVille reduce comisioanele de tranzacţionare pentru pieţele externe

G.B
Piaţa de Capital / 26 noiembrie 2021

TradeVille reduce comisioanele de tranzacţionare pentru pieţele externe

Impozitare redusă pe dividendele companiilor din SUA

Clienţii TradeVille care deţin acţiuni listate în SUA vor plăti impozit pe dividende de 10%, comparativ cu 30%, până acum. TradeVille a reuşit să convingă autorităţile americane să fie autorizat ca brokerul din ţara noastră care poate să stabilească cine poate să beneficieze de acest regim de taxare. Reţinerea şi virarea impozitului vor fi făcute de TradeVille împreună cu partenerii săi externi autorizaţi, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, pentru clienţii TradeVille care au rezidenţă fiscală în ţara noastră, dividendele companiilor americane listate la bursă vor fi impozitate cu 10%, comparativ cu 30% până acum. Pentru clienţii care au rezidenţă fiscală într-un alt stat membru al Uniunii Europene (sau din afara Uniunii Europene cu excepţia SUA), gradul de impozitare a dividendelor companiilor americane listate la bursă se va reduce conform tratatului încheiat între SUA şi ţara de rezidenţă fiscală a clientului.

De asemenea, începând cu luna decembrie, TradeVille a decis să reducă cu 20% comisioanele de tranzacţionare pe bursele internaţionale. TradeVille expune ordinele direct în piaţă, aşadar clienţii obţin preţul pieţei din acel moment, se arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Am trait sa o vad si una ca asta: Tradeville ne explica faptul ca au convins SUA sa renunte la o parte din suveranitatea lor.

    Urmeaza sa aflam ca Tradeville vinde teren de casa dincolo de Calea Lactee! 

    de unde pot sa cumpar actiuni la tradeville?

    1. Roaga-i sa-si faca singuri un plasament privat si o sa ai minunata ocazie sa cumperi cioara de pe gard supraevaluata de opt sute de ori, iar niste pompagii de pe Facebook o sa te informeze ca "Nu-i scumpa, domnule!".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

26 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9443
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3840
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7621
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9238
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.3177

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro