Transelectrica, prezentă la Conferinţa CIGRE Paris 2022

F.D.
Companii / 7 septembrie

Transelectrica, prezentă la Conferinţa CIGRE Paris 2022

Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA a fost reprezentată săptămâna trecută, în perioada 28 august - 2 septembrie, atât la nivel de experţi, cât şi la nivel de lideri, la evenimentul internaţional din domeniul reţelelor de înaltă tensiune - Conferinţa CIGRE Paris, ajunsă la cea de-a 49-a sesiune, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, evenimentul a reunit reprezentanţi relevanţi în comunitatea internaţională a specialiştilor în energie, având participarea a peste 3800 de delegaţi din aproximativ 100 de ţări. În acest sens, actualitatea, dar şi tendinţele viitoare ale sectorului energetic au fost discutate şi analizate pe parcursul unei săptămâni active de dezbateri şi prezentări ale unor lucrări complexe de specialitate. Activitatea conferinţei a fost derulată prin peste 400 de prezentări ştiinţifice, peste 50 de seminare, workshop-uri şi tutoriale pe teme actuale din energie, 160 de şedinţe ale grupurilor de lucru şi 30 de şedinţe ale comitetelor de studii, care prin cele 16 arii de interes au acoperit toate domeniile sectorului energetic. De asemenea, evenimentul a găzduit cea mai mare expoziţie din profil pentru prezentarea echipamentelor, tehnologiilor şi soluţiilor tehnice de ultimă oră.

Transelectrica a fost prezentă activ la majoritatea forumurilor şi tutorialelor organizate în cadrul Conferinţei, prin intervenţiile unei echipe de energeticieni specialişti, care au susţinut lucrări, au participat la sesiunile de dezbateri şi au împărtăşit idei şi experienţe profesionale cu experţi tehnici din întreaga lume.

Conducerea Transelectrica a luat parte la ceremonia oficială de deschidere, precum şi la CEO Forum, eveniment organizat în contextul lucrărilor Conferinţei CIGRE 2022 şi adresat liderilor, cu scopul de a permite dezbateri la cel mai înalt nivel pe tema actualelor provocări ale tranziţiei energetice la nivel global. În marja lucrărilor Conferinţei, echipa de management a Transelectrica a avut o întrevedere oficială cu delegaţia ENTSO-E condusă de Preşedintele Asociaţiei, domnul Herve LAFFAYE, precum şi o întâlnire cu reprezentanţii RTE International pe teme legate de implementarea noilor tehnologii în contextul procesului de transformare a sectorului energetic european, se mai arată în comunicat.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9266
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7043
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9892
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6863
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.5349

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro