Transferoviar Călători devine primul operator privat de transport feroviar care utilizează aplicaţia Alpha PhonePOS

G.B
Companii / 28 iulie

Transferoviar Călători devine primul operator privat de transport feroviar care utilizează aplicaţia Alpha PhonePOS

Transferoviar Călători devine primul operator privat de transport feroviar care utilizează aplicaţia Alpha PhonePOS, pusă la dispoziţie de Alpha Bank Romania. Prin intermediul acestei noi tehnologii, călătorii vor avea acces la o modalitate flexibilă şi sigură de a plăti cu cardul, telefonul şi alte accesorii de plată direct în tren, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, aplicaţia este utilizată în premieră pe ruta Bucureşti Nord - Aeroport Henri Coandă, iar în perioada următoare va fi disponibilă şi pentru alte destinaţii, printre care Bucureşti Nord - Feteşti - Constanţa.

Alpha PhonePOS este prima aplicaţie lansată de o bancă în România ce transformă orice dispozitiv mobil cu sistem Android în POS şi permite acceptarea plăţilor cu cardurile de debit sau de credit contactless sau prin intermediul echipamentelor dotate cu tehnologia NFC.

"Suntem încântaţi de colaborarea cu partenerii noştri Transferoviar Călători şi suntem încrezători că prin intermediul aplicaţiei Alpha PhonePOS le oferim călătorilor flexibiliate si confort, având posibilitatea de a utiliza cardul, telefonul sau alte accesorii de plată, astfel contribuind la adoptarea extensivă a plăţii biletelor direct în tren.", a declarat Raluca Oprea Urioc, Director Adjunct Centrul de Acceptare, Unitatea Carduri, Alpha Bank Romania.

"Timp de 10 ani T.F.C. şi-a dorit să fie mereu aproape de călători, să adapteze orarul trenurilor în funcţie de solicitări, pentru a facilita transportul pe calea ferată pentru un număr cât mai mare de persoane.Tocmai pentru a veni în sprijinul călătorilor nostri, pentru a evita statul la cozi şi pentru a uşura achiziţionarea legitimaţiilor de călătorie, în aceşti 10 ani am venit cu soluţii tehnice noi, cu platforme online, automate de vânzare bilete (în regim self- service), plata cu cardul bancar la casele de bilete, kiosk-uri sau în online, cardul călătorului T.F.C. pentru reîncarcare online /kiosk a abonamentelor lunare. În prezent, T.F.C. este singurul operator de transport feroviar de călători care are integrat un serviciu de plăţi direct în aplicaţia de vânzare bilete în tren, în acest fel se va evita orice eroare umană de introducere eronată a tarifului de călătorie. Pentru început plata cu cardul în tren va fi disponibilă pe secţiile interoperabile, urmând ca în scurt timp să fie extinsă la toată reţeaua.", a declarat Doru Dumitraşcu, Director Executiv, Transferoviar Călători.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

17 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9473
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1999
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5309
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7880
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.6026

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Codul comercial român
energynomics.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro