Transilvania Leasing şi Credit IFN a încheiat un contract ce reprezintă 20% din cifra de afaceri

A.I.
Ziarul BURSA #Companii / 7 octombrie 2021

Transilvania Leasing şi Credit IFN a încheiat un contract ce reprezintă 20% din cifra de afaceri

Transilvania Leasing şi Credit IFN (TSLA), societate controlată de SIF Transilvania (SIF3), a încheiat un contract de leasing financiar imobiliar, în valoare de 1,74 milioane de lei, pentru un imobil situat în Sibiu, a anunţat ieri compania printr-un raport postat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Durata contractului, a cărui valoare reprezintă 20% din cifra de afaceri a Transilvania Leasing şi Credit IFN de anul trecut, este 84 de luni (şapte ani). Conform clauzei de confidenţialitate, compania nu a dezvăluit numele contractorului, dar specifică că nu este o entitate afiliată. Probabil că entităţile nu sunt la primul contract în condiţiile în care, la data de 5 octombrie, între Transilvania Leasing, în calitate de finanţator şi contractorul leasingului financiar imobiliar de acum, existau creanţe de aproape 0,23 milioane de lei.

Pentru primul semestru al acestui an, Transilvania Leasing şi Credit IFN a raportat un profit net de 0,56 milioane de lei, cu 34% sub cel din primele şase luni ale lui 2020, în contextul în care veniturile au urcat cu 19%, la 5,76 milioane lei, dar cheltuielile au avut o dinamică mai accelerată, de 35%, până la 5,15 milioane de lei.

SIF Transilvania are 68,6% din Transilvania Leasing şi Credit IFN, în timp ce SIF Muntenia are 24,8% din societatea ce activează în domenul leasing-ului financiar.

Acţiunile TSLA sunt listate pe Piaţa AeRO administrată de Bursa de Valori Bucureşti unde au o tranzacţionare sporadică, iar la ultimul preţ din piaţă, de 0,029 lei, emitentul are o capitalizare de 14,93 milioane lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

10 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.9132
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8027
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0576
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur277.1595

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro