Abonament gratuit

TRANZACŢIE AUTORIZATĂ DE CONSILIUL CONCURENŢEISage Automotive Interiors preia afacerea cu interioare auto a Grupului Adient

A.D.
Companii /

Sage Automotive Interiors preia afacerea cu interioare auto a Grupului Adient

Sage Automative Interiors, Inc, Statele Unite ale Americii preia afacerea cu materiale auto textile pentru interioare ce a aparţinut Grupului Adient, menţionează Consiliul Concurenţei, care a autorizat tranzacţia.

Multinaţionala Sage Automative Interiors, Inc. are contracte încheiate pentru realizarea de materiale auto textile cu mai mulţi producători de autovehicole. Compania are filiale în SUA, Mexic, Brazilia, Italia, Polonia, România, China.

Sursa citată menţionează că, în ţara noastră, compania îşi desfăşoară activitatea prin intermediul European Interior SRL, subsidiară care confecţionează articole din textile.

Grupal Adient aparţine de Adient Automotive România SRL, producător de piese şi accesorii pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule.

După o analiză aprofundată, Consiliul Concurenţei a stabilit că această activitate nu va ridica obstacole semnificative pe piaţa concurenţială din ţară. De asemenea, este compatibilă cu un mediu concurenţial normal.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie