Abonament gratuit

TRAVELMINIT.RO: Investiţii de 65.000 euro pentru a păstra echipa şi pentru a susţine hotelierii parteneri

C.B.
Companii /

Investiţii de 65.000 euro pentru a păstra echipa şi pentru a susţine hotelierii parteneri

În toată această situaţie incertă, când majoritatea firmelor îşi reduc bugetele, platforma de rezervări hoteliere Travelminit.ro a gândit un plan de investiţie pentru susţinerea business-ului în valoare de 65.000 euro, prin care îşi vor putea păstra echipa intactă şi care le va oferi capital de lucru în această perioadă în care călătoriile nu mai sunt posibile, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Ferenc Rigo, CEO si co-fondator Travelminit.ro, a declarant: " "Situaţia este nefavorabilă pentru economie, iar turismul este cea mai lovită industrie, mulţi angajatori fiind nevoiţi să-şi concedieze angajaţii sau să declare faliment. Însă noi garantăm turiştilor şi partenerilor noştri că stăm la dispoziţia lor în continuare, dezvoltăm planuri noi şi le adaptăm în permanenţă. Travelminit face parte dintr-un grup de rezervări online din Europa Centrală şi de Est foarte solid din punct de vedere financiar şi profesional. În plus, pentru a proteja rezervările clienţilor noştri, dispunem de o asigurare în valoare de 500.000 euro, de 10 ori mai mare decât asigurarea obligatorie."

Peste 4000 de proprietăţi din România sunt listate în prezent pe platforma Travelminit.ro. 70% dintre acestea sunt pensiuni şi hoteluri de mici dimensiuni, afaceri de familie care se susţin cu veniturile din turism.

Având în vedere situaţia actuală, Travelminit renunţă la toate veniturile în beneficiul Partenerilor săi, asigurând gratuit serviciile sale pentru şederile efectuate în perioada 25 martie - 21 aprilie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS