Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

TRIMESTRUL I:Vienna Insurance Group, volumul primelor în creştere

M.D.
Internaţional /

Vienna Insurance Group, volumul primelor în creştere

Grupul austriac de asigurări Vienna Insurance Group (VIG) a anunţat, astăzi, că a înregistrat, în primul trimestru, un volum al primelor de 2,83 miliarde de euro, în creştere cu 3,9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Excluzând scăderea constantă raportată pentru produsele de asigurare de viaţă cu primă unică, primele au crescut cu +7,1% faţă de anul anterior.

Elisabeth Stadler, director general al VIG, a explicat: "Este de remarcat în mod special faptul că pieţele noastre mari din Europa Centrală şi de Est, respectiv Republica Cehă, Polonia şi România au fost motorul principal al creşterii primelor şi profitului (înainte de impozitare) în primul trimestru al anului 2018. Acestea sunt şi pieţele unde am început proiectul-pilot de optimizare a modelului nostru de afaceri în cadrul ‚Agendei 2020' şi unde deja au fost înregistrate efecte iniţiale pozitive asupra profiturilor şi ratei combinate".

Totodată, profitul înainte de impozitare a fost de 117,3 milioane de euro, o creştere de +7% comparativ cu primul trimestru din 2017.

În comunicat se arată că "În plus, faţă de pieţele din Republica Cehă, Polonia şi România menţionate mai sus, Ungaria şi Bulgaria au înregistrat, de asemenea, creşteri semnificative ale profitului (înainte de impozitare). Rata combinată a continuat să se îmbunătăţească Tendinţa de creştere sustenabilă este reflectată şi de îmbunătăţirea constantă a ratei combinate, care s-a îmbunătăţit din nou semnificativ, cu 0,7 puncte procentuale, până la 96,2%, de la 96,9% în 2017".

Rezultatul financiar a fost de 238,4 milioane de euro în primul trimestru al anului 2018.

"Scăderea de la an la an de -3,8% a fost cauzată în principal de fluctuaţiile sezoniere ale costurilor de întreţinere a proprietăţilor. Investiţiile grupului, inclusiv numerarul şi echivalentele de numerar, erau în valoare de 37,5 miliarde de euro la 31 martie 2018", mai punctează comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

26 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8731
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1224
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5473
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3888
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.3262

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie