Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Trump anulează conferinţa de presă de la finalul summitului NATO

I.L.M.
Internaţional /

Drapelul fiecărei ţări din alianţa NATO (sursă:Facebook)

Drapelul fiecărei ţări din alianţa NATO (sursă:Facebook)

Preşedintele american Donald Trump şi-a anulat conferinţa de presă de la finalul summitului aniversării NATO, de la Londra, şi s-a întâlnit cu liderii statelor membre ale Alianţei care au alocat 2% din PIB bugetului militar, potrivit News.ro.

Republicanul a organizat o masă cu cei pe care-i numeşte "2%-rii", recunoscând astfel efortul a nouă dintre cele 29 de state membre NATO care au alocat Apărării cel puţin 2% din PIB, iar preşedintele Klaus Iohannis şi ministrul de Externe Bogdan Aurescu au participat.

Printre membrii ţărilor invitate s-au numărat reprezentanţi ai Marii Britanii, Bulgariei, Estoniei, Greciei, Letoniei, Lituaniei şi Poloniei.

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg l-a felicitat pe Trump pentru că a ridicat această problemă şi a anunţat o creştere a bugetelor europenilor şi Canadei de 130 de miliarde de dolari.

Democraţii din Camera Reprezentanţilor îl investighează pe Trump cu privire la acuzaţii de abuz de putere, prin faptul că a îndemnat un lider străin să lanseze o anchetă cu privire la unul dintre potenţialii săi adversari în alegerile prezidenţiale din 2020.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS