Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

TULCEA: Liberalii speră ca la alegerile locale să obţină minimum 50% din primăriile din judeţ

B.B.
Politică /

 Liberalii speră ca la alegerile locale să obţină minimum 50% din primăriile din judeţ

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Tulcea, Ştefan Ilie, crede că rezultatele celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidenţiale se datorează românilor din diaspora care şi-au mobilizat rudele din ţară să participe la vot şi speră ca la alegerile locale să obţină cel puţin 50% din primăriile tulcene.

"Recunosc că nu mă aşteptam să vină atât de mulţi români din străinătate în secţiile de votare şi cred că rezultatele excepţionale din acest al doilea tur de scrutin se datorează în primul rând lor. Cred că ei i-au mobilizat şi pe cei din România să meargă la vot", a precizat Ilie.

În ceea ce priveşte rezultatele obţinute în judeţul Tulcea, el a menţionat că organizaţia judeţeană se află pe locul al 24-lea la nivel naţional şi că acest loc este cu atât mai important cu cât PSD are aproape două treimi din primăriile din judeţ şi Consiliul Judeţean, iar actualul primar al municipiului Tulcea, Constantin Hogea, nu s-a implicat în vreun fel în campania electorală.

"Sper ca anul viitor să câştigăm peste 50% din primăriile din judeţul Tulcea şi cred că pentru a fi eficienţi, a câştiga şi pentru a promova cei mai buni oameni, este obligatorie o alianţă cu USR Plus pentru alegerile locale. Sunt conştient că doar împreună cu ei vom avea cele mai bune rezultate. Colaborez cu conducerea USR şi am făcut un apel către ei şi sper ca la alegerile locale să candidăm împreună", a mai spus preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Tulcea.

Potrivit Biroului Electoral Judeţean, candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a obţinut duminică 56.946 de voturi, respectiv 64,64%, din 88.089 de voturi valabil exprimate, iar candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a obţinut 31.143 de voturi, respectiv 35,35%.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS