Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Uber ar putea oferi servicii de curierat pentru alte afaceri de comerţ cu amănuntul

F.D.
Companii /

Uber ar putea oferi servicii de curierat pentru alte afaceri de comerţ cu amănuntul

Uber Technologies şi-ar putea extinde serviciul de livrare a mâncării pentru a oferi servicii de curierat altor afaceri de comerţ cu amănuntul, a declarat miercuri directorul general al companiei, Dara Khosrowshahi, citat de Reuters.

"Putem extinde modelul serviciului de livrare a mâncării pentru fiecare retailer local, astfel încât orice veţi dori din New York să vă poată fi livrat, să sperăm în sub 30 de minute", a declarat Khosrowshahi, întrebat fiind despre viitorul afacerilor Uber.

Khosrowshahi a vorbit la o întâlnire de la Economic Club din New York despre activitatea sa la conducerea companiei de ride-sharing şi de livrare a mâncării, poziţie pe care o ocupă din 2017.

Nu a reieşit clar dacă un astfel de model de afacere ar putea fi extins şi în alte zone metropolitane, dar Uber a cumpărat în octombrie o participaţie majoritară la compania chiliană de comenzi online de articole de băcănie Cornershop. Achiziţia a avut loc în cadrul strategiei de extindere a aplicaţiei e livrare a mâncării, care se dezvoltă rapid, pentru a include produse de băcănie şi alte produse.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS