Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Uber Technologies va împărţi şoferilor şi curierilor săi milioane de măşti, la nivel global

I.M.
Companii /

Uber Technologies va împărţi şoferilor şi curierilor săi milioane de măşti, la nivel global

Uber Technologies va împărţi şoferilor şi curierilor săi care livrează mâncare milioane de măşti faciale, la nivel global, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, transmite Reuters.

Vicepreşedintele pentru siguranţă şi asigurări al Uber, Gus Fuldner, a scris într-o postare pe blog că Uber intenţionează să ofere aproape o jumătate de milion de măşti şoferilor din Statele Unite din oraşele cele mai afectate de epidemia de coronavirus.

Prima comandă de măşti va veni de la o compania chineză care fabrică de obicei dispozitive electronice, dar care acum produce măşti. Dar Uber va cumpăra măşti din toată lumea, ca un angajament pe termen lung, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Uber a anunţat că a livrat prima comandă de măşti şoferilor din New York City, oraşul cu cel mai mare număr de infecţii COVID-19.

"Am comandat milioane de alte măşti şi aşteptăm să sosească în alte oraşe şi regiuni din lume, în următoarele săptămâni", potrivit postării pe blog a companiei, care a adăugat că livrările sunt limitate pentru că nevoile sectorului de sănptate sunt prioritare.

Cererea pentru servicii de transport de tip ride-hailing aproape a dispărut în majoritatea oraşelor americane, pentru că cea mai mare parte a americanilor se află sub o anumită formă de distanţare socială. Uber a arătat în schimb că a avut loc o creştere semnificativă a livrărilor de mâncare de către restaurante.

Uber a explicat că obţine măştile în afara lanţului normal de aprovizionare şi că donează măşti medicale N95 spitalelor locale.

Guvernul american a recomandat populaţiei să îşi acopere voluntar faţa, pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

COVID-19 a infectat 1,4 milioane de oameni şi a omorul 85.000, la nivel global, potrivit diplomaţilor şi experţilor. În Statele Unite, numărul deceselor a depăşit 15.700.

La începutul acestei luni, Uber a anunţat că va distribui gratuit şoferilor din Statele Unite spray-uri dezinfectante, transmite News.ro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS