Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

UBS are profituri peste aşteptări

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional /

Cel mai mare grup bancar din Elveţia, UBS, a raportat, ieri, un profit net de 1,3 miliarde de franci (1,31 miliarde de dolari) pentru trimestrul al doilea din 2018, depăşind aşteptările analiştilor, în condiţiile în care perspectivele de creştere a economiei globale au susţinut pieţele.

Profitul băncii a sporit cu 9% în perioada de raportare, iar estimările analiştilor arătau un câştig de 1,044 miliarde de franci. Profitul înainte de taxe a crescut cu 12%, la 1,7 miliarde de franci, faţă de 1,418 miliarde de franci, cât preconizau analiştii.

Banca a informat într-un comunicat: "Perspectivele de creştere economică globală continuă să ofere susţinere pieţelor, deşi tensiunile geopolitice în des­făşurare şi protecţionismul în creştere au afectat încrederea investitorilor şi rămân o ameninţare în perioada următoare".

UBS a informat că provizioanele pentru litigii şi alte aspecte legate de reglementare erau de 2,44 miliarde de franci la finele lunii iunie, faţă de 2,33 milioane de franci la sfârşitul lui martie.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. banca transilvania ce preconizeaza in trimestrul 3 din 2018

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie