UCMS by AROBS implementează procesul de semnătură electronică pentru TenarisSilcotub

G.D.
Companii / 10 aprilie 2023

Carmen Avramescu, Director Senior Resurse Umane TenarisSilcotub

Carmen Avramescu, Director Senior Resurse Umane TenarisSilcotub

UCMS by AROBS, specializată în dezvoltarea de soluţii integrate de management al resurselor umane, cu o experienţă de peste 26 de ani pe piaţa din România, anunţă implementarea funcţionalităţii True Semnătură Electronică pentru TenarisSilcotub, producător român de ţevi fără sudură de diametre mici, cu o echipă de peste 1800 de oameni în România, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, colaborarea dintre UCMS by AROBS şi TenarisSilotub a început în urmă cu 13 ani, odată cu implementarea soluţiei True HR.

"Transformarea digitală înseamnă economisirea de timp, care poate fi folosit mult mai eficient pentru dezvoltarea oricărui business.. Acesta a fost şi scopul pentru care am dezvoltat funcţionalitatea True Semnătură Electronică, iar faptul că aceasta a fost implementată în cadrul unei companii de talia TenarisSilcotub, care are peste 1800 de angajaţi doar în România, demonstrează eficienţa funcţionalităţii. Am creat un mediu securizat şi facil prin care angajaţii TenarisSilcotub au posibilitatea să semneze documente, dar şi un flux de semnare simplu şi intuitiv. Un proces de semnare care era prin definiţie birocratic şi de lungă durată, a ajuns să se transforme într-un proces rapid şi uşor de parcurs. Modulul True Semnatură Electronică a fost implementat în luna ianuarie şi până acum s-au semnat peste 700 de documente. În ceea ce priveşte zona de producţie, am încercat să găsim tot mai multe soluţii care să automatizeze procesele pentru personalul muncitor. Avem dezvoltat un info kiosk care se poate amplasa în zona de producţie şi, în care, cu ajutorul cartelei şi a unui cod de acces, angajaţii pot să îşi vadă datele personale, datele contractuale, să îşi printeze un fluturaş de salariu din istoric, diverse adeverinţe, astfel încât departamentul de resurse umane să fie cât mai degrevat de aceste procese repetitive şi consumatoare de timp. De asemenea, angajaţii au acces constant la documentele semnate, iar timpul de procesare, accesare şi arhivare a documentelor a scăzut semnificativ", a declarat Ionuţ Gherle, CEO UCMS by AROBS.

Integrarea funcţionalităţii True Semnătură Electronică în activitatea TenarisSilcotub a ajutat la obţinerea unui sistem integrat şi digitalizat 100% pentru administrarea personalului prin reducerea semnificativă a timpului alocat procesării şi arhivării documentelor din domeniul relaţiilor de muncă şi reducerea consumului de hârtie cu peste 60%.

"Noi am început călătoria în lumea digitalizării în urmă cu mai mulţi ani, însă partea cea mai dificilă, unde nu aveam soluţii, o reprezenta semnarea documentelor din domeniul relaţiilor de muncă. Din fericire, acest segment a fost legiferat în 2021 şi a permis digitalizarea completă în HR. Ne-am dorit un modul de semnare simplu, care să poată fi folosit cu uşurinţă de toţi angajaţii noştri, indiferent de competenţele digitale al acestora. Împreună cu UCMS by AROBS, cu care aveam deja o relaţie de parteneriat, am implementat, la începutul acestui an, modulul True Semnătură Electronică pentru a fi folosit în vederea semnării tuturor documentelor din domeniul relaţiilor de muncă. Acesta s-a dovedit a fi soluţia optimă pentru noi, întrucât am reuşit să obţinem un sistem integrat şi digitalizat pentru administrarea personalului. Eficientizarea este mai mult decât evidentă. Procesul de semnare a fost simplificat, iar timpul de procesare, accesare şi arhivare a documentelor a scăzut semnificativ. De asemenea, pentru noi este foarte importantă şi confidenţialitatea pe care True Semnătură Electronică o garantează", a declarat Carmen Avramescu, Director Senior Resurse Umane TenarisSilcotub.

UCMS by AROBS este dezvoltatorul celor două soluţii software inovatoare de HR si payroll, True HR şi dp-Payroll. Software-ul de HR şi cel de payroll sunt soluţii flexibile, uşor de configurat, având rolul de a simplifica procesele complexe de HR şi oferă date relevante despre echipele interne. De asemenea, sunt soluţii integrate de management al resurselor umane şi salarizare pentru noul context digital în modul de #workfromhome, #workfromoffice şi hybrid. Software-ul de HR şi payroll ajută managementul sau departamentele de resurse umane să automatizeze sarcinile, să organizeze informaţiile pentru angajaţi şi să creeze rapoarte bazate pe date specifice, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Lansare carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9757
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5889
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0206
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8369
Gram de aur (XAU)Gram de aur348.3880

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb