Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Un avion al liniilor aeriene ucrainene s-a prăbuşit cu 176 de pasageri la bord

M.A.
Internaţional /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Actualizare - Ucraina respinge speculaţiile conform cărora o rachetă s-ar fi putut afla la originea prăbuşirii avionului, spunând că acestea sunt doar manipulări, în absenţa unor concluzii oficiale ale anchetei.

"Orice variante înainte concluziilor oficiale reprezintă doar manipulare", a declarat premierul Oleksiy Honcharuk.

Ucraina a precizat că este prea devreme pentru a comenta cauza prăbuşirii.

Acesta a adăugat că Ucraina a solicitat să se alăture anchetei iraniene privind accidentul aviatic.

Victimele accidentului includ 82 de iranieni, 63 de canadieni, 10 suedezi, patru afgani, trei germani şi trei britanici, confom ministrului de Externe ucrainean, citat de CNN.

De asemenea, Compania Aerienă Internaţională ucraineană a anunţat că avionul era un Boeing 737-800 NG, "construit în 2016 şi livrat direct companiei de producător"

Totodată, compania a anunţat că avionul a dispărut de pe ecranele radarelor la câteva minute de la plecarea din Teheran.

---

Actualizare - Toţi pasagerii şi membrii echipajului avionului ucrainean care s-a prăbuşit la Teheran au murit. Nimeni nu a supravieţuit, au anunţat reprezentanţii aeroportului.

Un reprezentant al Aeroportului Internaţional Imam Khomeini de unde a decolat avionul Boeing 737 a precizat că erau 176 de persoane la bord - 167 de pasageri şi nouă membri ai echipajului.

Ambasada Ucrainei în Irak a transmis pentru CNN că încearcă să stabilească lista pasagerilor, că nu există un număr final al victimelor şi că se află în contact cu echipele de salvare.

---

Un avion Boeing-737 al liniilor aeriene ucrainene, cu 176 de pasageri la bord, s-a prăbuşit, miercuri, la puţin timp de la decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran, informează News.ro.

Potrivit sursei citate, informaţiile preliminare indică faptul că avionul avea destinaţia Kiev.

Echipe de salvare au fost trimise în zonă.

Pirhossein Koulivand, şeful serviciilor iraniene de urgenţă, a declarat: "Avionul a luat foc, dar am trimis echipe de salvare şi poate vom putea salva câţiva pasageri."

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS