Un filtru de reducere a emisiilor olfactive unic în ţara noastră a fost pus în funcţiune la fabrica CEMACON din Zalău

F.D.
Companii / 26 septembrie 2022

Un filtru de reducere a emisiilor olfactive unic în ţara noastră a fost pus în funcţiune la fabrica CEMACON din Zalău

La începutul lunii septembrie, CEMACON a pus în funcţiune la fabrica sa din Zalău o instalaţie industrială pentru dezodorizarea aerului viciat şi limitarea emisiilor olfactive. Instalaţia montată de CEMACON este prima de acest gen realizată la nivel industrial din România şi reprezintă o măsură proactivă prin care CEMACON îşi doreşte să asigure o mai bună calitate a vieţii cetăţenilor din Zalău, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, măsurătorile efectuate arată o reducere semnificativă a percepţiei mirosului, atât în perimetrul fabricii, cât şi în imediata vecinătate. Este de reţinut faptul că filtrul nu a fost implementat ca urmare a unor reglementări legale, CEMACON respectând deja toate cerinţele din domeniu, de la nivel naţional şi european. Acţiunea este parte a strategiei de responsabilitate socială şi protecţie a mediului a companiei CEMACON.

"Una dintre preocupările fundamentale ale CEMACON în Zalău este creşterea calităţii vieţii oamenilor, a celor care sunt de fapt partenerii noştri de activitate în fiecare zi, comunitatea cu care împărţim resursele naturale şi pe cele publice, ale oraşului.

Suntem mândri că, într-o perioadă cu multiple provocări, am reuşit să alocăm un buget generos, de peste 750000 de lei, pentru montarea acestui filtru unic în România, care vine în completarea tuturor cerinţelor de mediu pe care CEMACON le respectă deja. Practic, e o dovadă în plus că suntem o companie preocupată să aducă şi plus-valoare, dar şi să ofere înapoi comunităţii, nu doar să bifeze strictul necesar. Şi nu vorbim de o acţiune punctuală, ci de o strategie integrată, consolidată, durabilă. Vor urma şi alte acţiuni care vor dovedi respectul pe care-l avem pentru mediu, pentru oameni şi pentru tot ce e viu în jurul nostru", declară Daniel Şologon, managerul general al companiei CEMACON.

De asemenea, în cadrul întâlnirilor periodice pe care reprezentanţii CEMACON le au cu locatarii din zona fabricii sale din Zalău, s-au analizat şi efectele imediate ale montării filtrului, cei din urmă declarând că într-adevăr mirosurile neplăcute au fost eliminate, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5756
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0327
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8203
Gram de aur (XAU)Gram de aur355.5761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ccib.ro
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb