Un mare organizator european de târguri s-a listat la Milano

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional /

Un mare organizator european de târguri s-a listat la Milano

Italian Exhibition Group SpA (IEG), unul dintre jucătorii majori pe piaţa organizării de târguri şi conferinţe la nivel naţional şi european, şi-a făcut debutul luni, la Mercato Telematico Azionario (MTA), divizie a pieţei acţiunilor din Milano - Borsa Italiana, anunţă c-mw.net.

Sub simbolul IEG, acţiunile companiei au avut un preţ de 3,50 euro ieri, în jurul orei locale 11.00, mai mic cu 4,6% faţă de ziua anterioară.

În cadrul acestui plasament, IEG a obţinut 19,9 milioane de euro. Compania a avut o cifră de afaceri de aproximativ 160 de milioane de euro în 2018.

Barbara Lunghi, manager al pieţei primare a Borsa Italiana, a declarat: "Suntem încântaţi să primim Italian Exhibition Group la Borsa Italiana. Pentru IEG, listarea este o oportunitate de dezvoltare şi un pas spre consolidarea afacerii, graţie accesului la piaţa de capital. Suntem siguri că grupul va beneficia de această operaţiune în ceea ce priveşte dezvoltarea, profilul şi poziţionarea în sectorul său de activitate".

La rândul său, Ugo Ravanelli, CEO al IEG a afirmat: "Alături de acţionarii noştri am identificat în mod clar direcţiile care trebuie luate pentru creşterea noastră, sub patronajul eficienţei, inovării şi internaţionalizării".

Grupul IEG este specializat în organizarea de evenimente din cinci categorii: produse alimentare şi băuturi; bijuterii şi modă; turism, ospitalitate & stil de viaţă; wellness & timp liber; produse ecologie şi tehnologie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConferinţa PPTT 'Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei'
Cabinet de avocatTMPS