Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

Un nou record mondial înregistrat de porumbul marca Pioneer

C.B.
Companii /

Judd O'Connor, Preşedinte, U.S. Commercial Business (Sursă foto: Twitter)

Judd O'Connor, Preşedinte, U.S. Commercial Business (Sursă foto: Twitter)

Fermierii care au cultivat hibrizi de porumb marca Pioneer au câştigat 10 premii naţionale şi 245 premii la nivel de stat în cadrul concursului anual Corn Yield Contest organizat de Asociaţia Naţională a Cultivatorilor de Porumb (NCGA), se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, este al treilea an consecutiv în care un produs marca Pioneer a obţinut performanţe excepţionale în cadrul concursului, stabilind în acelaşi timp două recorduri mondiale. NCGA a anunţat de curând rezultatele concursului.

Pentru a treia oară, David Hula din Charles City, Virginia, a stabilit un nou record mondial cu ajutorul hibridului de porumb marca Pioneer P1197. Hula a obţinut o producţie impresionantă de 38.700 kg/ha cu hibridul P1197YHR, depăşindu-şi propriul record anterior de 34.000 kg/ha, stabilit în 2017.

Judd O'Connor, Preşedinte, U.S. Commercial Business a declarat: " Noi toţi cei care reprezentăm brandul Pioneer - de la specialiştii R&D (cercetare şi dezvoltare) până la experţii noştri de pe teren - îl felicităm pe David pentru noul său record mondial.

Este o performanţă remarcabilă, care demonstrează potenţialul genetic al porumbului atunci când se oferă cea mai bună genetică, tehnici avansate de ameliorare şi practici intensive de management al culturii.

În ciuda provocărilor climatice din timpul perioadei de vegetaţie, fermierii din diverse zone ale ţării au făcut faţă cu brio provocărilor şi au reuşit să obţină rezultate de top datorita expertizei de gestionare, cumulată cu potentialul ridicat al geneticii Pioneer şi respectarea sfaturilor agronomice.

O'Connor a mai declarat: " Dorim să îi felicităm pe toţi câştigătorii premiilor NCGA. Aceştia au obţinut rezultate extraordinare într-un an în care vremea le-a creat multe obstacole. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce reuşite vor avea şi în 2020."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

27 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1264
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5376
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3742
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.0199

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie