UniCredit Bank a lansat funcţionalitatea Smart Data de la Mastercard

F.D.
Bănci-Asigurări / 29 ianuarie

UniCredit Bank a lansat funcţionalitatea Smart Data de la Mastercard

UniCredit Bank anunţă o nouă funcţionalitate, în premieră pe piaţa din România - Smart Data, o soluţie de management a cardurilor sale de business Mastercard, care integrează module de gestiune şi de raportare a cheltuielilor efectuate cu carduri, conform unui comunicat de presă al băncii.

Smart Data este o aplicaţie web-based ataşată cardurilor de business Mastercard, care poate fi accesată de companii în diferite moduri. Fie prin interfaţa web, cu drepturi de utilizator, pentru a vizualiza, a organiza cheltuielile legate de tranzacţii şi a exporta istoricul acestora sub formă de rapoarte personalizate. Fie prin livrarea datelor sub forma fişierelor, transmiterea automată şi sigură a informaţiilor financiare şi a datelor îmbunătăţite, ce pot fi apoi transferate către diverse sisteme de gestiune şi contabilitate a cheltuielilor.

"Grupul UniCredit este permanent preocupat să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi, iar prin lansarea Smart Data operaţiunile cu cardurile de business Mastercard vor fi gestionate de companii mult mai eficient şi uşor. Dezvoltarea companiilor din România implică nevoi din ce în ce mai complexe care necesită soluţii tehnice avansate. Utilizarea modulelor Smart Data permite un control facil al cheltuielilor efectuate cu cardurile business Mastercard de către angajaţii companiei, reducând costurile operaţionale ale companiei, facilitând dezvoltarea afacerilor", a spus Raluca Popescu, Vicepreşedinte Executiv Divizia Corporate & Invesment Banking, UniCredit Bank.

"Mastercard Smart Data este sistemul nostru web-based de management al cheltuielilor, care le oferă companiilor o suită de instrumente pentru a organiza, consolida, analiza şi administra cu uşurinţă volume mari de date financiare. Clienţii pot urmări toate tranzacţiile, au acces la date concrete despre furnizori, taxe şi alte tipuri de cheltuieli, pot alege şabloane de lucru personalizate, filtre avansate şi pot să genereze rapoarte. Oferind o mai bună vizibilitate şi un control mai mare asupra cheltuielilor companiei, Smart Data susţine transformarea plăţilor digitale şi managementul capitalului de lucru", a declarat Elena Dincă, Head of Sales for Financial Institutions, Merchants and Government Segments, Mastercard.

hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
aopjnr.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9714
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6645
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1091
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8281
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.6861

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb