UniCredit Bank a majorat dobânzile la depozitele în euro şi dolari

T.B.
Bănci-Asigurări / 18 septembrie

UniCredit Bank a majorat dobânzile la depozitele în euro şi dolari

UniCredit Bank a majorat dobânzile la depozitele în EURO şi USD constituite online de persoanele fizice, până la 3% şi respectiv 3,7% pe an, precum şi dobânzile la depozitele în USD oferite companiilor Micro, până la 3,7% pe an, se arată într-un comunicat al UniCredit Bank, remis redacţiei.

Depozite în EURO pentru persoane fizice, cu prelungire automată

Clienţii persoane fizice care constituie depozite în EURO pe termen de 12 luni, beneficiază de o dobândă de 2,9% pe an, dacă sunt constituite în sucursală şi de 3,0% pe an, prin Mobile Banking sau Online Banking, se mai arată în comunicat.

Pentru maturităţi mai scurte, dobânzile rămân, de asemenea, competitive. Astfel, în cazul depozitelor în EURO pe termen de 6 luni, dobânda este de 2,4% pe an pentru depozite constituite în sucursală şi 2,5% pe an pentru cele constituite digital, potrivit băncii.

Pentru depozite în EURO la 3 luni, dobânda este de 1,9% pe an, în sucursală şi 2,0% pe an, pentru cele constituite digital.

Suma minimă necesară pentru deschiderea unui depozit in EURO este de 200 de euro, conform sursei citate.

Depozite în USD pentru persoane fizice, cu prelungire automată

Pentru clienţii persoane fizice, la depozitele în USD pe termen de 12 luni, UniCredit Bank oferă o dobândă de 3,6% pe an, pentru depozitele constituite în sucursală şi de 3,7% pe an pentru depozitele constituite prin Mobile Banking sau Online Banking, se mai arată în comunicat.

În cazul depozitelor în USD pe termen de 6 luni, dobânda este de 3,1% pe an, pentru depozite constituite în sucursală şi 3,2% pe an, pentru cele constituite în mediu digital, informează UniCredit Bank.

Pentru depozite în USD constituite pentru 3 luni, dobânda este de 2,6% pe an pentru depozite constituite în sucursală şi 2,7% pe an pentru cele constituite digital.

Suma minimă necesară pentru deschiderea unui depozit în USD este de 200 USD, transmite sursa precizată.

Depozite în USD companii MICRO

Indiferent dacă depozitele la termen în USD sunt constituite digital sau în sucursală, în cazul clienţilor Micro, dobânzile sunt: 3,7% pe an pentru depozite la 12 luni, 3,2% pe an pentru depozite la 6 luni, 2,7% pe an pentru depozite la 3 luni şi 2,2% pe an pentru depozite la 1 lună, conform comunicatului.

Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte Executiv Divizia Retail, UniCredit Bank: "Rămânem consecvenţi angajamentului de a le propune clienţilor noştri instrumente atractive de economisire. Noile dobânzi oferite de UniCredit Bank pentru depozitele în USD şi EUR constituite în sucursală, precum şi beneficiul provenit din utilizarea mijloacelor moderne de lucru cu banca - Mobile Banking sau Online Banking - sunt alternative viabile şi competitive pentru clienţii care sunt în căutarea unei modalităţi de a-şi investi disponibilităţile financiare pe termene de până la un an." se mai arată în comunicat.

Suma minimă necesară pentru deschiderea unui depozit în USD este de 3000 USD.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. hmm.. au si astia nevoie de lichiditate

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7112
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1393
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7209
Gram de aur (XAU)Gram de aur287.0737

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb