UniCredit Bank lansează cardurile de debit virtuale pentru clienţi persoane fizice

G.U.
Bănci-Asigurări / 01 noiembrie 2021

UniCredit Bank lansează cardurile de debit virtuale pentru clienţi persoane fizice

Ca parte a strategiei de promovare a digitalizării şi din dorinţa de a oferi clienţilor săi soluţii digitale inovatoare, care să le permită să îşi simplifice şi îmbunătăţească viaţa, UniCredit Bank lansează cardurile de debit virtuale pentru persoane fizice, ce pot fi emise instant din aplicaţia Mobile Banking, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Cele două carduri de debit virtuale disponibile în oferta băncii sunt Visa Classic şi Visa Gold.

De acum, clienţii persoane fizice cu vârste peste 18 ani, titulari de cont, care deţin un cont curent în lei şi/sau euro la UniCredit Bank, îşi pot emite instant un card de debit virtual direct din aplicaţia Mobile Banking, beneficiind astfel de o soluţie mai simplă şi mai comodă de a intra în posesia instrumentului de plată dorit, fără a fi nevoiţi să se deplaseze la bancă.

Totodată, cardurile virtuale oferă o soluţie rapidă la nevoile clienţilor care îşi doresc să rezolve totul pe loc, direct de pe telefonul mobil, şi să continue să se bucure de avantajele plăţilor fără numerar fără a mai fi nevoiţi să aibă grija "plasticului". Pentru plăţile la punctele de vânzare (POS), cardurile virtuale pot fi folosite prin înrolarea în wallet / portofelul virtual Apple Pay sau Google Pay de pe telefon, în timp ce în cazul tranzacţiilor pe internet modul de utilizare este absolut similar cardurilor obişnuite (cu suport fizic), folosind informaţiile generate în aplicaţia Mobile Banking.

Antoaneta Curteanu, Vicepreşedinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank, a declarat: "Am promis clienţilor noştri că le vom oferi, prin intermediul aplicaţiei noastre Mobile Banking, o paletă complexă de soluţii digitale şi funcţionalităţi care să le eficientizeze interacţiunea cu banca şi să le dea acces la beneficii de simplitate şi comoditate care să conteze cu adevărat pentru ei. Practic, dacă deţin un telefon mobil cu aplicaţia Mobile Banking de la UniCredit Bank instalată, clienţii noştri îşi pot uita liniştiti portofelul acasă fără ca măcar să sesizeze - pentru că au la dispoziţie, în aplicaţie, soluţii de plată Google Pay sau Apple Pay, posibilitatea de a retrage numerar prin funcţionalitatea mCash, carduri virtuale şi nu în ultimul rând posibilitatea de a se bucura de oferte speciale prin programul ShopSmart".

Elena Ungureanu, Country Manager Visa Romania, a declarat: "Împreună cu UniCredit, am mai făcut un pas important spre digitalizarea ecosistemului de plăţi din România. De acum înainte, clienţii UniCredit vor putea să obţină pe loc un card virtual Visa şi să-l folosească imediat pentru a face plăţi online şi la POS în siguranţă. Clienţii îşi pot înregistra noul card virtual în aplicaţiile de portofele mobile existente, iar, prin intermediul tehnologiei de tokenizare Visa, datele sensibile ale cardului sunt criptate şi înlocuite cu un identificator digital (token) - astfel plăţile digitale vor fi şi mai sigure şi protejate împotriva fraudei. În prezent, o experienţă bancară digitală completă le permite consumatorilor să se simtă în siguranţă şi să deţină controlul asupra finanţelor personale. "

Potrivit comunicatului, cardurile de debit virtuale de la UniCredit Bank nu au taxe de emitere şi administrare şi se pot ataşa oricărui cont în lei sau euro, pot fi administrate direct din aplicaţia Mobile Banking pentru modificarea limitelor de tranzacţionare, blocare/deblocare, vizualizarea datelor de card, închiderea instantanee a cardului.

Nu în ultimul rând, în momentul emiterii în aplicaţia Mobile Banking, clienţii pot alege pentru cardul virtual dintr-un număr de 5 culori pentru Visa Classic şi 3 culori pentru Visa Gold.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

19 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9447
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3575
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7586
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9367
Gram de aur (XAU)Gram de aur254.8024

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
spotmedia.ro
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro