UniCredit Bank majorează dobânzile pentru depozite şi oferă până la 8% pe an pentru depozite în lei

V.G.
Bănci-Asigurări / 7 septembrie 2022

UniCredit Bank majorează dobânzile pentru depozite şi oferă până la 8% pe an pentru depozite în lei

UniCredit Bank majorează dobânzile pentru depozite şi oferă până la 8% pe an pentru depozite în lei constituite pe 12 luni de clienţii persoane fizice, liber profesionişti, Persoane Fizice Autorizate şi companii cu cifra de afaceri sub 1 milion de eur, se arată într-un comunicat de presă transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, UniCredit Bank încurajează clienţii să economisească, propunând atât persoanelor fizice cât şi clienţilor liber profesionişti, Persoane Fizice Autorizate şi companii cu cifra de afaceri sub 1 milion euro o ofertă comercială cu dobânzi în topul celor mai competitive din piaţă pentru depozitele la termen.

"Ajustăm o dată în plus propunerea comercială de dobânzi pentru depozitele la termen astfel încât să ne susţinem şi încurajăm clienţii să continue să economisească şi în actualul climat economic. Atât pentru persoane fizice, cât şi pentru liber profesionişti, Persoane Fizice Autorizate şi companii cu cifra de afaceri sub 1 milion euro, prin oferta actuală, UniCredit Bank se poziţionează în rândul băncilor care oferă cele mai bune alternative de economisire, cu dobânzi de până la 8% pe an pentru depozitele la termen în lei pe o perioadă de 12 luni", a declarat Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

Astfel, începând cu data de 5 septembrie 2022, clienţii persoane fizice beneficiază de dobânzi avantajoase pentru depozitele la termen constituite prin Mobile şi Online Banking:

-pentru depozitele în lei : 8% pe an pentru depozitele la termen pe 12 luni, 7% pe an pentru depozitele la termen pe 6 luni şi 6% pe an pentru depozite la termen pe 3 luni.

-pentru depozitele în euro: 1% pe an pentru depozite la termen de 12 luni, respectiv 0,8% pe an pentru termen de 6 luni şi 0.4% pe an pentru depozite la termen pe 3 luni.

-pentru depozitele în dolari: 2% pe an pentru depozite la termen de 12 luni, respectiv 1,5% pe an pentru termen de 6 luni şi 1% pe an pentru depozite la termen pe 3 luni.

Clienţii pensionari care încasează pensia folosind oferta GeniusCont de la UniCredit Bank beneficiază şi în sucursale de aceleaşi dobânzi ca pentru depozitele constituite prin mijloace electronice. Pentru toate categoriile de clienţi persoane fizice, suma minimă necesară pentru deschiderea unui depozit este de 500 lei sau 200 euro/dolari.

Pentru depozitele la termen cu dobândă fixă pe 3, 6 si 12 luni constituite în sucursală se aplică dobânda corespunzatoare pentru depozitul constituit prin Online Banking sau Mobile Banking minus 0.30 puncte procentuale pentru depozitele în lei şi 0.10 puncte procentuale pentru depozitele în euro sau dolari.

Începând de la aceeaşi dată, banca majorează dobânzile oferite şi pentru clienţii liber profesionişti, Persoane Fizice Autorizate şi companii cu cifra de afaceri sub 1 milion euro, astfel:

pentru depozitele în lei cu sau fără prelungire automată, constituite pentru perioade de 12 luni, dobânda este de 8% pe an, pentru termen de 6 luni - de 7% pe an, iar pentru termen de 3 luni - de 6% pe an, luând în considerare că suma minimă pentru deschiderea unui depozit este de 10.000 de lei. Depozitele în lei constituite pentru o lună (cu scadenţă unică sau cu prelungire automată) beneficiază de dobânzi de 5% pe an, iar cele pentru o săptămână de o dobândă de 4% pe an, dacă sumele din depozit se ridică la minim 50.000 de lei.

pentru depozitele în dolari constituite pentru perioade de 12 luni, cu sau fără prelungire automată, companiile beneficiază de o dobândă de 2% pe an, pentru depozitele pe 6 luni - de 1,5% pe an, pentru depozitele pe 3 luni - de 1% pe an, iar pentru depozitele pe o lună - de 0,8% pe an.

Suma minimă pentru deschiderea unui depozit este de 3.000 USD, mai arată sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

26 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.8858
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4803
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8787
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5520
Gram de aur (XAU)Gram de aur279.0697

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro