UniCredit Lab: a treia ediţie de mentorat pentru tinerii antreprenori, în cadrul Romanian Creative Week

R.S.
Bănci-Asigurări / 28 mai

UniCredit Lab: a treia ediţie de mentorat pentru tinerii antreprenori, în cadrul Romanian Creative Week

UniCredit Lab, susţinut de UniCredit Bank, este şi anul acesta parte a programului de mentorat dedicat tinerilor antreprenori, în cadrul Romanian Creative Week (RCW). Evenimentul, unul dintre cele mai aşteptate momente ale RCW şi aflat deja la a treia ediţie, a reunit la Iaşi opt experţi din domeniile banking, business development, financiar, juridic, contabilitate şi audit financiar, marketing şi digital marketing şi branding din România. Aproximativ treizeci de antreprenori aflaţi la început de drum au beneficiat de consultanţă personalizată pentru dezvoltarea afacerilor lor, în cadrul programului de mentorat UniCredit Lab/Speed Mentoring for Wannabe Entrepreneurs. Investitori care au construit de la zero business-uri de succes şi specialişti în domenii-cheie de afaceri, cu o vastă experienţă profesională, au lucrat individual şi în echipe cu tinerii antreprenori înscrişi în workshop-ul de la Iaşi, conform unui comunicat transmis redacţiei.

"UniCredit Lab reprezintă pentru noi o oportunitate de a interacţiona direct cu tinerii antreprenori şi de a le oferi suportul de care au nevoie pentru a-şi transforma ideile în afaceri de succes. Credem cu tărie în potenţialul tinerilor şi suntem dedicaţi să îi sprijinim prin programe educative, precum UniCredit Lab - un eveniment care a devenit deja tradiţie în cadrul Romanian Creative Week. Continuăm, astfel, să sprijinim comunităţilor de antreprenori creativi şi ne dorim să vedem cât mai multe iniţiative inovatoare transformate în afaceri de succes", a afirmat Anca Ungureanu, director Identitate&Comunicare la UniCredit Bank, potrivit comunicatului.

Mentorii din acest an, din cadrul UniCredit Lab/Speed Mentoring for Wannabe Entrepreneurs, sunt:

Antoaneta Curteanu are o experienţă de peste 25 de ani în sistemul bancar. Din noiembrie 2019, este Membru al Directoratului şi Vicepreşedinte Executiv al diviziei Retail UniCredit Bank.

Anca Ungureanu, Director Identitate&Comunicare în cadrul UniCredit Bank, cu o experienţă în marketing şi comunicare de peste 20 de ani. În prezent, coordonează comunicarea internă şi externă a băncii, retail şi corporate marketing, brand management, precum şi implicarea în proiectele de comunitate şi responsabilitate socială corporativă.

Carmen Iablonschi, Sales Trainer în cadrul UniCredit Bank începând cu anul 2010. În 2022, a susţinut în cadrul Romanian Creative Week primul workshop de educaţie financiară şi antreprenorială, intitulat Becoming an Entrepreneur, se menţionează în comunicat.

Irina Neacşu, expert contabil şi auditor financiar. Conduce, de 20 de ani, compania de contabilitate şi audit financiar FIN EXPERT.

Alin Coman, cu peste 10 ani de experienţă în stimularea creşterii şi gestionarea companiilor din diverse industrii. În prezent, se află la conducerea Sound Masters, distribuitor exclusiv în România pentru mărci renumite de electronice de consum.

Cosmin Năstasă, fondator şi CEO al agenţiei Data Revolt, cu 20 de ani de expertiză care acoperă zona de marketing digital, media online, marketing de performanţă, analiză web şi publicitate.

Tudor Colţan este avocat de business, antreprenor şi speaker pe teme legate de educaţie juridică şi financiară. Conduce o societate de avocaţi specializată în Dreptul afacerilor şi crede în avocatura care susţine antreprenoriatul, printr-o abordare integrată a clienţilor, se precizează în comunicat.

Marinela Mihalcea - Head of Financing Products Retail în cadrul UniCredit Bank. Cu o experienţă de peste 20 de ani în leasing, finanţare de consum şi industrie bancară, a coordonat de-a lungul timpului echipe naţionale şi regionale în vânzări şi dezvoltare de produse. Absolventă EMBA a Universităţii Economice de Afaceri din Viena, este pasionată de sustenabilitate şi deţine diploma de EFFAS Certified ESG Analyst.

Tot în cadrul ediţiei din acest an a RCW, a avut loc UniCredit FinTech Hack, un hackathon de 48 de ore în care echipe mixte de studenţi specializaţi în Coding/Design/Marketing au lucrat împreună pentru a dezvolta soluţii inovatoare de mobile banking, prezentate ulterior în faţa unui juriu format din specialişti şi experţi fintech. Evenimentul a beneficiat de sprijinul Centric IT Solutions, iar UniCredit Bank a oferit premii consistente de până la 2500 EUR echipelor clasate pe podium, se arată în comunicat.

Locul I - Echipa Buddy - 2500 EUR

Camelia Gheorghiţă

Laura Cojocaru

Andra Ciucalău-Marianciuc

Andrei Pasaniuc

Locul 2 - Echipa Star Bank - 1500 EUR

Mateea Manolică

Robert Manu

Iulian Pristavu

Tudor Apetroaie

Andrei Ţigăieriu

Locul 3 - Echipa Easy UniCredit - 1000 EUR

Adelina Budeanu

Cătălina Grigore

Vlad Apostol

Sebastian Popovici

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2157
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8883
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.6146

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb