UniCredit lansează credite pre-aprobate pentru companiile cu cifră de afaceri de maxim 1 million de euro

S.B.
Bănci-Asigurări / 3 februarie

UniCredit lansează credite pre-aprobate pentru companiile cu cifră de afaceri de maxim 1 million de euro

UniCredit lansează noi împrumuturi pre-aprobate pentru a sprijini întreprinderile mici din şapte ţări din Europa Centrală şi de Est: România, Bulgaria, Croaţia, Serbia, Cehia, Slovacia şi Ungaria.

Prin introducerea acestei soluţii de creditare mai rapide şi mai simple, clienţii UniCredit vor avea acces la limite mai mari pentru susţinerea sau creşterea activităţilor lor, cu mai puţină documentaţie şi fără nevoia de garanţii suplimentare. Suma şi perioada împrumuturilor pre-aprobate sunt adaptate pentru a răspunde nevoilor locale specifice din fiecare ţară.

Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank: "Susţinerea segmentului de companii micro, cu cifră de afaceri de până la un milion de euro, este un pilon important al strategiei noastre pentru anul 2023. În acest sens, dezvoltăm noi acţiuni prin care să răspundem nevoilor specifice ale acestui profil de client şi să construim relaţii de parteneriat pe termen lung. Creditul pre-aprobat, un produs pe care îl introducem acum în portofoliul UniCredit Bank, vine cu beneficii multiple: limite de finanaţare adaptate în funcţie de nevoile şi bonitatea specifice clientului, garanţii minime pentru obţinerea de capital de lucru, destinat susţinerii activităţii curente, un proces de contractare facil, care presupune o singură vizită la bancă în cadrul căreia se va semna documentaţia contractuală".

"Înţelegem provocările unice cu care se confruntă proprietarii de afaceri mici astăzi şi vrem să le oferim sprijinul de care au nevoie pentru a reuşi. Odată cu introducerea împrumuturilor pre-aprobate, putem să le oferim clienţilor noştri soluţii de creditare rapidă şi simplă, astfel încât aceştia să se poată concentra mai mult timp asupra propriei afaceri şi propriilor clienţi", a declarat Pierre Yves Guegan, Head of Retail pentru CE&EE la UniCredit.

Această nouă soluţie de finanţare este concepută pentru a răspunde nevoilor proprietarilor de întreprinderi mici şi preocupărilor acestora cu privire la gestionarea finanţelor. Acest lucru este posibil prin reducerea documentelor pentru împrumuturile preaprobate şi prin accelerarea procesului de aprobare prin automatizare.

"Această nouă iniţiativă orientată către clienţi demonstrează puterea UniCredit ca grup internaţional", comentează Gianfranco Bisagni şi Teodora Petkova, CEO pentru Europa Centrală şi CEO pentru Europa de Est în cadrul UniCredit. "Resursele şi experienţa pe care o avem în mai multe ţări ne permit să oferim o soluţie completă care se adresează nevoilor specifice ale întreprinderilor mici din Europa Centrală şi de Est. Aceast program de finanţări pre-aprobate este un exemplu excelent al modului în care suntem capabili să creăm valoare pentru clienţii noştri utilizând punctele forte ale reţelei noastre internaţionale şi un cadru de risc clar".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

23 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9214
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5250
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9374
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5631
Gram de aur (XAU)Gram de aur287.9955

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro