UniCredit şi Banca Industrială şi Comercială a Chinei anunţă un acord de cooperare

J.P.
Bănci-Asigurări /

UniCredit şi Banca Industrială şi Comercială a Chinei anunţă un acord de cooperare

UniCredit şi Banca Industrială şi Comercială a Chinei (ICBC) au anunţat joi semnarea unui Memorandum (MoU) pentru creşterea cooperării în afaceri şi ofertei de soluţii pentru clienţi în domeniile Global Transaction Banking (GTB), Pieţe de capital, Finanţare, Pieţe globale, M&A şi consultanţă financiară, conform unui comunicat de presă.

Obiectivul prezentului Memorandum este de a contribui la stabilirea şi dezvoltarea unei relaţii de cooperare neexclusivă amiabilă pe termen lung între cele două bănci, pentru a promova oportunităţile de afaceri între China, Italia, Germania, Austria şi regiunea CEE, precum şi pentru a intensifica cooperarea între companiile din aceste ţări în ceea ce priveşte comerţul, investiţiile, contractarea de proiecte transcontinentale, finanţarea transfrontalieră de fuziuni şi achiziţii, servicii de finanţare, pieţe de capital, precum şi în alte domenii.

Acordul urmăreşte să stabilească o cooperare eficientă în ceea ce priveşte investiţiile comerciale şi contractarea proiectelor transcontinentale, precum şi susţinerea respectivilor clienţi companii în activităţile lor internaţionale şi în explorarea de noi oportunităţi de afaceri şi investiţii pe pieţele lor şi în Europa, în particular Europa Centrală şi de Est, Italia, Germania şi Austria.

Gianfranco Bisagni, Co-CEO Europa Centrală şi de Est, UniCredit, a declarat: "UniCredit este mândră să fie un partener cheie pentru economia reală, sprijinind clienţii în expansiunea lor internaţională cu o gamă completă de produse şi servicii". "China este al doilea cel mai mare partener comercial pentru zona euro şi o piaţă în care suntem prezenţi din 1982. Anunţul de astăzi va îmbogăţi şi mai mult soluţiile pe care le oferim clienţilor noştri şi va promova dezvoltarea reciprocă a afacerilor printr-o creştere la nivel internaţional".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. nu e suficient ca ne-au luat banii vanzandu-ne chinezarii ieftine si proaste falimentand toata concurenta , acum au inceput sa sifoneze banci cu totul..tare de tot ..invavati chineza ... "Socul Viitorului" e deja prezent.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

27 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8735
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0875
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5081
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4471
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.6576

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie