Universitatea Româno-Americană a deschis sesiunea de admitere de toamnă

S.B.
Miscellanea / 2 septembrie

Universitatea Româno-Americană a deschis sesiunea de admitere de toamnă

Până în data de 18 septembrie 2022, au loc înscrierile pentru sesiunea de admitere din toamnă la Universitatea Româno-Americană (URA), una dintre cele mai performante instituţii de învăţământ superior din ţara noastră, cu doi din trei absolvenţi angajaţi în specializarea urmată sau în domenii conexe.

Pentru studenţii săi, universitatea a pregătit şi în acest an multiple beneficii financiare şi de studiu, iar taxele se menţin la un preţ competitiv. Locurile fără taxă sunt disponibile şi pentru cei care vor participa la această cea de-a doua etapă a procesului de înscriere (prima având loc în luna iulie). Ele se vor acorda astfel: bursă de studiu de 1.200 EUR / an pentru primii 20% dintre candidaţii înmatriculaţi la programele de licenţă cu predare în limba română beneficiază, ceea ce înseamnă că unul din cinci studenţi învaţă fără taxă; bursă de studiu dedicată pentru 10% din studenţii de la programele de masterat cu predare în limba română.

"Ne propunem ca studenţii noştri să aibă o experienţă de învăţare de nivel occidental şi să simtă că suntem în mod autentic alături de ei şi de planurile lor de dezvoltare. Acest lucru începe chiar cu modul în care organizăm sesiunile de înscriere şi de admitere, care recunosc performanţa şi efortul depus în anii de studiu anteriori şi care iau în considerare provocările tuturor candidaţilor, cum ar fi situaţia celor care susţin acum examenul de Bacalaureat. Îi aşteptăm cu un sistem educaţional bine pus la punct, care menţine standardele de profesionalism de care România are mare nevoie, atât pentru colectivul de profesori, cât şi pentru nivelul de pregătire al studenţilor", declară domnul Prof.univ.dr.habil. Costel NEGRICEA, rectorul Universităţii Româno-Americane.

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9184
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7383
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9890
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6933
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.3958

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro