Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Untold şi Neversea se amână

S.B.
Miscellanea /

Untold şi Neversea se amână

Festivalurile de muzică, Untold şi Neversea, se amână până în anul 2021, din cauza incertitudinii în domeniul organizării de evenimente, cauzată de pandemia de coronavirus.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, ediţiile de anul acesta se vor amâna până anul viitor iar biletele achiziţionate pentru ediţia 2020 vor rămâne valabile şi vor putea fi utilizate la ediţia următoare.

"Am încercat să înţelegem toate îngrijorările voastre, a zecilor de mii de oameni care aţi cumpărat deja un bilet sau abonament la ediţiile din 2020 şi am considerat că este datoria noastră, ca indiferent de deciziile pe care le vor lua autorităţile cu privire la desfăşurarea evenimentului în acest an, să vă asigurăm că aveţi posbilitatea de a vă transforma abonamentele şi biletele din acest an în abonamente şi bilete ANYTIME, care vă garantează accesul la una dintre următoarele trei ediţii, la alegerea voastră. Ne-am simţit cu adevărat o mare familie când am văzut cu câtă înţelegere şi susţinere aţi primit vestea noastră, peste 95% dintre dintre cumpăratorii de bilete şi abonamente la festivalurile din acest an transformându-le în ANYTIME", se arată în comunicatul organizatorilor.

Pentru cei ce nu vor putea să participe la următoarele ediţii, un program de refund va fi pus la dispoziţia lor, pentru a-şi putea recupera sumele achitate pentru achiziţionarea biletelor.

Organizatorii au declarat: "Suntem extrem de recunoscători celor peste 95% dintre cumpărătorii de bilete şi abonamente la festivalul din acest an, care le-au transformat în varianta ANYTIME. Pentru toată această încredere vă mulţumim şi vă promitem că veţi avea parte de cele mai frumoase experienţe la oricare dintre următoarele 3 ediţii veţi decide să participaţi! Toţi cei care nu au ales alternativa ANYTIME PASS, vor putea opta în termen de 30 de zile de la data anunţării ediţiei 2021, pentru transferarea biletului pentru ediţia de anul viitor sau pentru a primi un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziţionarea altor produse ale organizatorilor. Cei care se vor afla în imposibilitatea de a participa la ediţia din 2021 vor putea opta pentru refund în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2021, conform OUG.70 din 14.05.2020. De asemenea, toţi cei care au nevoie de suport pentru a îşi reprograma cazările de la Cluj-Napoca şi Constanta sau alte situaţii apărute ca urmare a acestei decizii, ne pot contacta pentru a le oferi tot suportul de care dispunem."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie