"UPC România" a achiziţionat compania de televiziune prin cablu "Eurosat" Bacău

Ancuţa Stanciu
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising /

"UPC România" a achiziţionat compania de televiziune prin cablu "Eurosat" Bacău, în-fiin-ţată în anul 1994. Prin aceas-tă achiziţie, UPC România ajunge la un număr de peste 300.000 de clienţi în peste 40 de localităţi din toată ţara. Pînă la începutul acestui an, UPC a fost prezent în Bacău prin asocierea cu compania locală de televiziune prin cablu "Eurosat". Începînd cu 2004, "Eurosat" Bacău îşi va schimba numele în "UPC România".

Pentru clienţii UPC din Bacău serviciile oferite îşi vor păstra calitatea şi diversitatea ca şi pînă acum, fiind necesară doar înlocuirea contractelor de abonament cu noua entitate legală ce operează în Bacău. Noile contracte ale companiei "UPC România" cu clienţii săi res-pectă standardele de calitate ale Asociaţiei de Comunicaţii prin Cablu din România, care cuprinde companii ce deservesc peste 70% din abonaţii la serviciile de televiziune prin cablu din România. Aceste standarde sînt: instalarea cablului în maxim trei zile, depăşirea acestei perioade determinînd instalarea gratuită a cablului; remedierea defecţiunilor în maxim o zi de la primirea reclamaţiei; diminuarea abonamentelor pentru întreruperi ale transmisiei ce depăşesc o zi şi sînt cauzate exclusiv de operatorul de cablu; acordarea de facilităţi la plata abonamentului anumitor categorii de persoane defavorizate; modificarea tarifelor şi a grilei de programe vor fi anunţate clienţilor cu minim o lună înainte.

Din anul 1992, UPC a investit în România peste 60 de milioane de dolari. Toate veniturile companiei au fost reinvestite în reţelele de cablu pentru îmbu-nătăţirea calităţii semnalului, controlul calităţii, generarea de noi locuri de muncă, sponsorizarea evenimentelor locale şi implicarea în proiecte în beneficiul comunităţilor unde UPC îşi desfăşoară activitatea.

UPC oferă servicii de televiziune prin cablu pentru peste 300.000 de familii în oraşe importante din România: Timişoara, Cluj-Napoca, Ploieşti, Bucureşti, Focşani, Bacău, Botoşani, Slobozia, Reghin, Caracal, Blaj, Tecuci, precum şi în alte circa 40 de localităţi. În România, UPC are peste 500 de angajaţi în toată ţara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

27 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8735
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0875
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5081
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4471
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.6576

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie