UPDATE: REZULTATE BAC, SESIUNEA DIN TOAMNĂAndronescu: "Procentul de promovare este de 24,27"

F.A.
Miscellanea /

UPDATE

Ministrul Educaţiei a declarat: "Ne-am propus să implementăm sistemul de standarde naţionale. Vrem ca elevii să înveţe meserii cerute pe piaţa muncii".

UPDATE

"Ne propunem să avem la fiecare şcoală o inspecţie a programelor şcolare. Vom încerca să vedem cum urmăresc profesorii progresele elevilor. Bacalaureatul profesional poate fi accesat de oricare dintre elevi", a adăugat Andronescu.

UPDATE

Ministerul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă: "Rezultatele demonstrează o pregătire mai slabă decât la prima sesiune. Aproximativ 14% dintre elevi au renunţat să se prezinte la bacalaureat. Procentul celor care se ărezintă la bacalaureat scade în fiecare an. Procentul de promovare la sesiunea din toamnă este de 24,27%. Şcoala trebuie reevaluată, pentru că nu mai prezintă interes".

UPDATE

Cel mai mare procent de promovabilitate, de 38,8%, s-a înregistrat în judeţul Gorj.

UPDATE

"Un procent de peste 20% este un rezultat bun, având în vedere că la acest examen s-au prezentat elevi care nu au promovat Bacalaureatul în sesiunile anterioare", a declarat Mihaela Dună, preşedintele Federaţiei Naţionale a asociaţiilor de părinţi.

...

Primele rezultate la examenul de Bacalaureat 2012, sesiunea din toamnă, au fost anunţate din judeţul Cluj, unde a fost înregistrat un procent de promovabilitate de 22,8%.

În Argeş a fost anunţat un procent de 11%, Arad 29,8%, iar în Vâlcea s-a înregistrat o rată de promovabilitate de 22,83.

Preşedintele FNS Alma Mater, Anton Hadăr, a declarat: "Subiectele au fost menţinute la acelaşi grad de dificultate. Rata de promovabilitate este scăzută, dar nu mă aşteptam la mai mult".

Fostul ministru al Educaţiei, Liviu Pop, consideră că "sistemul de bacalaureat trebuie regândit de urgenţă. Trebuie gândit un bacalaureat aplicat pe ceea ce elevii învaţă".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro