Ursula von der Leyen: "Summitul din Elveţia a adus pacea mai aproape de Ucraina"

F.D.
Internaţional / 16 iunie

Ursula von der Leyen: "Summitul din Elveţia a adus pacea mai aproape de Ucraina"

Summitul din Elveţia din acest weekend a adus pacea mai aproape de Ucraina, dar nu se va ajunge la pacea reală doar cu un pas, iar drumul până la ea va necesita răbdare şi determinare, a declarat duminică preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în finalul discuţiilor găzduite în staţiunea Burgenstock, relatează Agerpres.

"Nu a fost o negociere de pace pentru că (preşedintele rus Vladimir) Putin nu este serios în privinţa opririi războiului, ci insistă asupra capitulării, cedării de teritoriu de către Ucraina, chiar dacă nu este vorba de teritoriu ocupat în prezent", a adăugat ea.

În ce-l priveşte, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a explicat în conferinţa de presă că participanţii la summit au convenit să continue lucrul în grupuri speciale şi că, după ce "planurile de acţiune pentru pace" vor fi gata, va putea fi organizat un al doilea summit.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. Momentul este pregatit cu grija .Primul pas a fost facut .Urmeaza scoaterea din joc a fostului presedinte american pe un model Basescu -Geoana aparut o data cu cele doua intilniri programate deja in SUA.Abia atunci Putin va intelege adevarul si sperantele ii vor fi spulberate aidoma ostirilor invadatoare .Asa cum se intimpla de fiecare data trecutul perdantilor îi va prinde din urma.

    1. Fereasca Dumnezeu sa ii fie spulberate sperantele lui Putin. Pentru viata copiilor nostri si pentru viata urmasilor urmasilor nostri, sa ne rugam ca Rusia sa nu aiba niciodata sentimentul ca doar armele nucleare sunt singurele argumente ramase. Pentru ca le vor folosi fara ezitare. Rusii vor da cu bomba atomica.

      asa mai repetati si voi propaganda kgb ista

      joaca cu nucleara e de o singura directie...

      eu am banuiala ca rusia poate sa o speculeze cu atomica cum a speculat usa cu japonia.... care da primul "crede" ca va zice stop joc cel ranit... poate caretea asta sa o joace rusnacul.... 

      Dar nu are baze economice si nici fundamente istorice de a argumenta un ata cu bomba nucleara...mai ales ca nici Crimeea nu a fost a Rusilor!...rusnacii sa mai treaca la isotire.... 

      Crimeea a fost a Bulgailor..dupa bulgarii alungati..coborati mai jos ...Bulgarii de Volga... dupa bulgarii mai jos pe parti din teritoriu actual romanesc...si cv ucrainean...unde sus pe dreapta erau suciti magharii...care maghiari ii vedem azi pe stanga langa transilvania... 

      Rusnacii sa mai treaca la istorie..si sa nu se opreasca doar la kiev rus...anul care ii favorizeaza pe ei ...actuala cotropire...ca perioada aia cu kiev rus a fost relativ scurta...sa isi aminteasca di istoria rusnacilor plecati de mai sus din "satucul lor"... cu ite de imperialisit...de aveau polonezi sus in ei..si lituanieni.... si altii... sa lase mascarada actuala... 

      Ei vorbesc de "teama" fata de NATO si in istoria miei de ani...au casapit si urecheat in jurul lor pe toti cei mici si prosti... 

      Eu sunt de parere ca avenit vremea statelor veshic agasate de comportamentul rusnaca sa le aminteasca de unde au plecat si sa ii adune iar in satul lor initial.... sau au uitat de cum au "furat" s Siberia?! de i-au prostiti initial pe aia ca trag "infrastructura" si dupa macel...de s-au batut prin partea adanca a teritoriului si cu cv mongoli si chinezi ... au uitat?!.... 

      s c c r e t 

      s c c c r e t 

      lasa bre bulgaria !

      uita-te ce limba se vorbeste ACUM in crimeea  

      80 % sant rusi  

      15 % sant tatari  

      5 % sant ucraineni  

      la 5 % vorbitori de ucrainiana = ucraina NU are nici un drept asupra crimeei  

      plus ucrainienii vor eliminarea FIZICA a rusilor si a limbii ruse  

      deci poti tu sa dai cu bulgarii tai cat vrei = tot rusia va avea crimeea

      Chiar si mujicii tai au semnat ca Crimeea apartine Ucrainei

      normal ca rusia va avea crimeea... cum am spus: un "stat" nu este Teritoriul este "poporul"...

      eu ma refeream la propaganda istorica rusnaca... ce omite sa spuna modul in care au alungat bulgarii -cetatenii - de pe acel teritoriu! 

      se opresc rusnaci cu istoria doar la anii ce ii favorizeaza... nici de maghiarii rataciti suciti prin partea stanga cand bulgarii erau alungati din crimeea in partea de jos spre romania actuala si cv teritoriu ucrainean actual... rusnaci nu aduc vorba... sau de polonezii alungati din inima runsnaciei de acum?!.... 

      rusia popor de barbari...crescuti din sat..cu dorinte imperialiste de peste miiia de an... si vormbeste de americani ca ai tendinte de imperialism sau de europenio rengelzi.... pai istoria si datele ne arata ca rusnacii au avut una dintre cele mai mari expansiuni teritoriale imperialiste...pe care suprisa face ca inca nu le-au pierdut...spre deosebire de imperiul englez... imperiul olandez...imperiul frnacez...etc...roman sau otoman... 

      rusia vb de alti ca "imperiu"...ei ea e imperiu...  

      s c c r e t 

    si razboiul cu toate consecintele , pentru ce a fost ?

    Toate zbaterile diplomatice pro razboi se fac pe ultima suta inaintea revenirii lui Trump. Daca Trump nu revine, atunci interventia directa a Chinei e garantata pt a preveni o dezmembrare a Rusiei si instabilitate in Asia. Jocul Germaniei pro China este un inceput evident, de urmarit.

    Citesc comentarile si văd că spălarea creierelor este la apogeu . Inaintea intrării Rusiei in Ukraina , Putin a cerut cateva lucruri simple si de bun simț. Respectatea societatii rusofone di sectorul Donet , Mariupol , Dombas , ne aderarea Ukrainei la NATO , oprirea instalării de armament in Ukraina de către SUA , NATO (SUA) să nu mai aducă arme si militari la granitele RUSIEI. Dacă Rusia ar fi dus arme la granitele SUA ce ar fi fost ? Vorbiti de invadarea Ukrainei si ajutorul permanent in razboiul actual dar când SUA a invadat Irak-ul in baxa unor minciuni ordinare prezentate ca dade certe de CIA că Irak ar detine arme nimeni ,dar absolut nimeni nu a ajutat Irakul , financiar ,umanitar , militar .Au murit zeci de mii d3 civili. A fost judecat si condamnat cineva ? A fost judecat si condamnat cineva pentru Hiroshima si Nagasaki? Ati uitat de Libia , Venezuela sau Iugoslavia ? A sarit in ajutorul acestor state ? Câte sanctiuni si sechestre au pus pe conturile SUA ? In fiecare zi SUA bombardeaza orice stat vrea in mod PREVENTIV nerespectand nici o integrirate teritorială sau suveranitatea a nici unui stat . Haideti spălatilor pe creier argumentati moartea a zecilor de mii de copii si civili trecuti ca pagube colaterale de toata mass-media manipulatoare . Cine inarmeaza Israelul in genocidul fără perdea in fata intregii planete . SUA este instigatorul , m8ncinosul si criminalul numarul 1 dar nu vreti să recunosteti cei ce aperati .

    1. Ai perfecta dreptate, dar sunt multi duși cu capul care nu înțeleg normalul situatiei

      Se trimit de peste tot din west arme si bani pt.Ucraina unde se fura ca-n jungla.De unde un artist ca Zelenski, are bani pt o vila in Italia,apartamente in Kiev si camere de hotel in Georgia???din salariul unui artist?????

      Superb comentariu! Felicitări! Adevăr 100%

      nota 10 de la putler

      Super Adevarat! Nu uitati ca acest razboi de uzura ce are drept scop incercuirea si invadarea Rusiei in scopul vandalizarii de resurse tine din 2014.

      Asa ti-au zis mujicii?

    am vazut a crescut numarul participantilor militar pe linia de front de ambele parti…

    s c c r e t 

    Vinovati de aceasta situatie, de izbucnirea razboiului din Ucraina sunt cativa oameni, pe care toata lumea ii stie. Si ii stie cu siguranta si Dumnezeu.

    Razboiul este lucrarea Satanei iar acesti oameni sunt in slujba si indeplinesc voia lui. Ei nu vor ajunge niciodata in imparatia Lui Dumnezeu si vor suferii pedeapsa vesnica.  

    Mesaj pentru NPCs ca sa-i asigure majoritatea in alegeri. Altfel, infecta ne pregateste de razboi. Garantat!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9733
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6060
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3222
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9707
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.2170

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb