USLM solicită eliberarea din funcţie a directorului Metrorex

T.E.
Companii /

USLM solicită eliberarea din funcţie a directorului Metrorex

Unitatea - Sindicatul Liber din Metrou (USLM) solicită ministrului Transporturilor să-l elibereze din funcţie pe directorul general interimar al Metrorex, Dumitru Sodolescu, în contextul în care Consiliul de Administraţie, din care făcea parte şi acesta, şi-a depus demisia în data de 4 iunie 2019, conform unui comunicat al companiei.

"În urma verificărilor făcute de Corpul de Control al ministrului Transporturilor, constatându-se ilegalitatea Consiliului de Administraţie al Metrorex SA, membrii acestui consiliu, din care făcea parte şi directorul general interimar Dumitru Sodolescu, şi-au depus demisia la data de 04.06.2019. Constatăm cu stupoare că până la ora actuală directorul general interimar Dumitru Sodolescu îşi exercită funcţia în continuare deşi nu îndeplineşte condiţiile şi aşa cum am menţionat mai sus a fost şi membru al Consiliului de Administraţie. Ne adresăm pe această cale ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să ia măsurile care se cuveneau până acum şi să elibereze din funcţie directorul general interimar aşa cum a făcut-o şi cu Consiliul de Administraţie, pentru a intra în legalitate", se menţionează în comunicat.

USLM precizează, de asemenea, că "îl roagă" pe ministrul transporturilor să facă o trecere în revistă a evenimentelor care au avut loc în metrou.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS