USR Constanţa solicită MAI să pună la dispoziţia cadrelor medicale Hotelul Meridian din Mamaia

A.M.
Miscellanea /

USR Constanţa solicită MAI să pună la dispoziţia cadrelor medicale Hotelul Meridian din Mamaia

Uniunea Salvaţi România (USR) Constanţa solicită ministrului Afacerilor Interne să pună la dispoziţia cadrelor medicale constănţene Hotelul Meridian din Mamaia pentru ca personalul medical să fie cazat separat, urmând ca prin această măsură să fie protejaţi atât medicii şi asistenţii medicali, cât şi familiile acestora, transmite News.ro.

"Cazarea separată a personalului medical reprezintă o măsură esenţială în lupta împotriva răspândirii COVID-19. Astfel, vor fi protejaţi nu doar medicii şi asistenţii medicali, ci şi familiile acestora. Hotelul Meridian aparţine Ministerului Afacerilor Interne, ceea ce face ca decizia de a aloca acest spaţiu personalului medical să poată fi pusă în aplicare rapid şi eficient", formaţiunea politică.

USR Constanţa a mai spus că, fără protejarea oamenilor aflaţi în prima linie a luptei cu pandemia de coronavirus, există riscul ca sistemul de sănătate să intre în colaps.

"În ultimele ore numărul cadrelor medicale infectate la Spitalul Judeţean Suceava a crescut la 57. Pentru a nu ajunge în aceeaşi situaţie şi la Constanţa, considerăm că măsura este absolut necesară şi trebuie implementată urgent. Fără protejarea acestor oameni aflaţi în prima linie a luptei cu pandemia, există riscul ca sistemul nostru de sănătate să intre în colaps, cu consecinţe greu de imaginat şi de controlat", mai precizează sursa citată.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS