Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”

VÂLCEA:11 şcoli încep cursurile exclusiv online, din pricina înmulţirii cazurilor de covid printre elevi

A.P.
Miscellanea /

11 şcoli încep cursurile exclusiv online, din pricina înmulţirii cazurilor de covid printre elevi

Elevii din 11 unităţi de învăţământ din judeţul Vâlcea vor face, începând de luni, cursuri exclusiv online, după ce numărul de îmbolnăviri cu SARS-CoV-2 a crescut în localităţile în care respectivele unităţi şcolare sunt situate. În alte şcoli, 12 clase şi o grupă de grădiniţă au activitatea suspendată pe o perioadă de 14 zile ca urmare a apariţiei unor cazuri de COVID-19 la profesori sau elevi, scrie News.

Conform unei decizii adoptate miercuri de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Vâlcea, 28 de unităţi de învăţământ schimbă, începând de luni, 28 septembrie, scenariile de funcţionare, în urma reanalizării incidenţei COVID-19 la nivelul localităţilor judeţului, 11 dintre acestea trecând pe scenariul roşu, care presupune desfăşurarea activităţii didactice exclusiv online.

Cele 11 unităţi de învăţământ care vor funcţiona pe scenariul roşu sunt: Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Băbeni, Liceul "George Ţărnea" Băbeni, Grădiniţa cu program normal Băbeni, Şcoala Gimnazială din satul Valea Mare - Băbeni, Şcoala Gimnazială din satul Romani - Băbeni, Şcoala Primară din satul Valea Mare - Băbeni, Grădiniţa cu program normal din satul Valea Mare - Băbeni, Grădiniţa cu program normal din satul Romani - Băbeni, Grădiniţa cu program prelungit din satul Tătărani - Băbeni, Şcoala Gimnazială Runcu şi Grădiniţa cu program normal Runcu, a transmis prefectura acestui judeţ.

"De asemenea, ca urmare a apariţiei unor cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, fie în rândul elevilor, fie în rândul profesorilor, în judeţ, în prezent, 12 clase şi o grupă de grădiniţă au activitatea suspendată pe o perioadă de 14 zile. Aceste clase sunt: nouă (opt de învăţământ gimnazial şi una de învăţământ primar) de la Şcoala nr.13 din municipiul Râmnicu Vâlcea, o clasă de la Liceul "Preda Buzescu" din Berbeşti, o clasă de la Colegiul Tehnic Energetic din Râmnicu Vâlcea, o clasă de învăţământ primar de la unitatea de învăţământ particulară "Discovery Kids" şi grupa mică de la Grădiniţa Cozia din Râmnicu Vâlcea" informează Prefectura Vâlcea, conform News.

În judeţul Vâlcea, alte 244 de unităţi didactice, din care una particulară vor funcţiona în perioada următoare după scenariul verde şi 160 de şcoli şi grădiniţe dintre care 148 de stat şi 12 particulare fac cursuri în baza scenariului galben.

Judeţul Vâlcea înregistrează, joi 49 de noi cazuri de VOCID-19, numărul total al îmbolnăvirilor în acest judeţ de la debutul pandemiei fiind de 2005.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

22 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8730
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1185
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5396
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3917
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.9661

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie