VALENTIN ŞTEFAN, DIRECTOR GENERAL AL POŞTEI ROMÂNE:"Poşta Română trimite gratuit pachetele şi corespondenţa militarilor NATO aflaţi în ţara noastră"

M.C.
Bănci-Asigurări / 20 decembrie 2022

"Poşta Română trimite gratuit pachetele şi corespondenţa militarilor NATO aflaţi în ţara noastră"

Poşta Română va trimite gratuit pachetele şi corespondenţa militarilor NATO aflaţi pe teritoriul ţării noastre, a anunţat, astăzi, la Craiova directorul companiei, Valentin Ştefan, potrivit Agerpres.

"Suntem în discuţii cu Armata Română, pe diferite proiecte, de mai bine de un an de zile şi am legat anumite parteneriate. Azi am fost să oferim cadouri de Crăciun militarilor polonezi staţionaţi la Batalionul 26 Infanterie "Neagoe Basarab". Poşta Română are mai mult un rol simbolic: am pus la dispoziţie cutiile, cărţile poştale care sunt trimise în afara ţării. Deci de oriunde de unde sunt militari NATO staţionaţi în România le vom trimite pachetele gratuit prin reţeaua noastră, fie că e vorba de America, fie că e vorba, în cazul acesta, de Polonia", a declarat Valentin Ştefan.

Acesta a mai afirmat că proiectul de renovare şi modernizare a centrului de tranzit al Poştei Române de la Craiova, început în urmă cu şase luni, a fost finalizat, iar acum aici se poate lucra în condiţii mult mai bune.

Potrivit lui Valentin Ştefan, Poşta Română a deschis în Republica Moldova prima subsidiară, ceea ce reprezintă un pas mare pentru companie.

"Este prima entitate în afara graniţelor ţării deţinută de Poşta Română. Ne dorim să creştem, ne dorim să fim partenerul Poştei din Republica Moldova şi să creştem schimbul de mărfuri şi de idei între cele două maluri ale Prutului. Deschiderea primei subsidiare externe a Poştei Române la Chişinău se înscrie în proiectul 'România - hub logistic' prin care dorim să sprijinim integrarea spaţiului geografic al Republicii Moldova în vederea dezvoltării unui nod logistic important în zona Europei de Sud-Est", a mai spus directorul Poştei Române.

Poşta Română, compania fanion a românilor în domeniul servicii poştale, se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării (93,52% din pachetul de acţiuni) şi Fondul Proprietatea (6,48% din pachetul de acţiuni).

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. La ce solda primesc (cca.5 salarii de

    profesor în România) și MERITA 

Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9749
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7214
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1471
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7597
Gram de aur (XAU)Gram de aur284.8747

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb