Valentin Vasile este noul Director de Marketing Schneider Electric România şi Republica Moldova

G.U.
Companii /

Valentin Vasile este noul Director de Marketing Schneider Electric România şi Republica Moldova

Începand din luna ianuarie a acestui an, Valentin Vasile ocupă poziţia de Director de Marketing Schneider Electric România şi Republica Moldova. Numirea lui Valentin este o promovare internă, de pe poziţia sa anterioară de Customer Satisfaction & Quality Business Partner la Schneider Electric Romania, poziţie pe care a ocupat-o timp de trei ani, conform unui comunicat de presă.

"Venirea lui Valentin pe poziţia de Marketing Director al companiei marchează şi mai clar orientarea noastră către a răspunde nevoilor concrete şi diverse ale partenerilor," a spus Lucian Enaru, Director General Schneider Electric România şi Republica Moldova. "Implicarea sa directă in activitati ce tin de imbunatatirea experientei clientilor il poziţionează excelent pentru a avea o viziune strategică pragmatică asupra actiunilor şi investiţiilor de marketing ale companiei. Marketing-ul se formeaza in urma informatiilor primite din piaţă, iar Valentin poate aduce o contributie pozitiva a modului in care gestionam activitatile de marketing avand in vedere vocea partenerilor.

Conform comunicatului, Valentin a avut, de-a lungul timpului, un rol strategic în organizaţie şi din pozitia precedenta, el funcţionând ca un membru cheie al echipei de management, dezvoltând şi supervizând implementarea strategiei de calitate a companiei.

"Timp de mai bine de zece ani am ascultat şi apoi am reprezentat vocea clientului în interiorul companiei," a spus Valentin. "Numirea aceasta nu numai că mă onorează, dar îmi permite să valorific într-o manieră superioară toată experienţa şi informaţiile pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, în relaţie cu partenerii nostri."

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro