Vânzările Aston Martin către dealeri au crescut cu 82% în 2021

S.B.
Companii / 08 ianuarie

Vânzările Aston Martin către dealeri au crescut cu 82% în 2021

Vânzările Aston Martin către dealeri au crescut cu 82% în 2021, dar producătorul britanic de automobile de lux anticipează un profitul anual ajustat din operaţiuni de bază mai mic, din cauza întârzierilor livrărilor de automobile sport Valkyrie, în ediţie limitată, informează news.ro.

În trimestrul patru Astron Martin a livrat 10 maşini Valkyrie, mai puţine decât planificase inişial.

Aston Martin, automobilul preferat de agentul secret britanic de ficţiune James Bond, anticipează un profit anual ajustat din operaţiuni de bază de circa 15 milioane de lire sterline, sub aşteptările iniţiale.

Cu toate acestea, compania a precizat că automobilele Valkyrie care nu au fost încp livrate au fost alocate deja clienţilor, care au plătit avansuri semnificative.

Pe ansamblu, compania a vândut anul trecut 6.182 de automobile, datorită cererii petnru primul cău vehicul sport utilitar, DBX.

Joi, un alt prodsucător britanic de maşini de lux, Bentley, a raportat un an record, cu un avans al vînzărilor sale la nivel global de 31%.

De la listarea sa la bursă în 2018, acţiunile Aston Martin au scăzut cu circa 30%, iar compania a consumat numerar, determinîndu-l pe preşedintele miliardar Lawrence Stroll să cumpere o participaţie la companie, în cadrul planurilor acesteia de a atrage fonduri.

Astron Martin a mai anunţat că balanţa sa de numerar de la sfrârşitul anului 2021 era de circa 420 de milioane de lire, mai ridicată decât anticipa anterior.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

28 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9459
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4424
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7699
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9485
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.4065

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro