Varianta omicron a SARS-CoV-2, descoperită în Olanda cu cinci zile înainte ca Africa de Sud să raporteze

S.B.
Internaţional / 30 noiembrie 2021

Varianta omicron a SARS-CoV-2, descoperită în Olanda cu cinci zile înainte ca Africa de Sud să raporteze

Autorităţile sanitare olandeze au anunţat marţi că au descoperit varianta omicron într-un test prelevat la 19 noiembrie, cu o săptămână mai devreme decât estima până acum, şi că sunt în curs controale vizând să stabilească în ce măsură s-a răspândit, iar Institutul olandez al Sănătăţii şi Mediului (RIVM) a anunţat că nu este posibil, încă, să se spună dacă "persoanele vizate s-au dus în Africa australă", informează news.ro.

"Institutul olandez al Sănătăţii şi Mediului (RIVM) a detectat varianta omicron în două eşantioane ale unor teste prelevate în Olanda (...) la 19 şi 23 noiembrie 2022", a anunţat într-un comunicat institutul.

Olanda a anunţat luni că 14 persoane erau purtătoare ale variantei omicron, toate pasageri plecaţi din Africa de Sud şi diagnosticare pozitiv covid-19 la sosirea la Amsterdam.

Cele două eşantiaone au fost prelevate înainte ca Africa de Sud să raporteze Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) faptul că a descoprit această nouă variantă a noului coronavirus - la 24 noiembrie -, care a provocat o atmosferă de panică şi a condus la impunerea multor interdicţii unor călători din Africa australă.

Şi alte cazuri de îmbolnăvire cu varianta omicron au fost descoperite în Europa, în eşantioane prelevate înainte de anunţul Africii de Sud.

Belgia a fost prima ţară europeană care a identificat varanta omicron, la un pacient care "a venit din străinătate, testat pzotiv (covid-19) la 22 noiembrie", anunţa la 26 noiembrie ministrul belgian al Sănătăţii.

Este imposibil, pentru moment, să se ştie "dacă persoanele vizate (în cazuri precedente) s-au dus în Africa australă", precizează RIVM.

Institutul olandez anunţă că persoanele testate au fost informate şi că serviciile de sănătate municipale au început să ancheteze contactele acestora.

"În perioada următoare, diverse studii urmează să fie efectuate cu privire la răspândirea variantei omicron în Olanda", anunţă Institutul.

RIVM precizează că urmează, de asemenea, să reexamineze mai multe eşantioane ale unor teste precedente.

Olanda, care înregistrează 16 cazuri confirmate, este, în acest stadiu, ţara cu cele mai multe contaminări cu varianta omicron în Europa.

Opinia Cititorului ( 9 )

 1. Normal ca apare pe unde cade si el :)

  in acest articol e relatata o informatie falsa

  Omicron (sub denumirea initiala B.1.1. ...) a fost prima oara detectata nu in Africa ci in VACCINATA Europa in Iulie 2021 conform unui comunicat specific OMS din 21 Iulie 2021.

  Rebranduirea Omicron (din Africa) e o vrajeala ca sa oblige oamenii infricosati sa se vaccineze cu slobozirea satanei din serul anti-covid!  

  Operațiunea Omicron: Conspiratorii Marii Resetări declanșează Al II-lea Covid Mondial

  Panica trebuie întreținută zi de zi, ceas de ceas și în proporție de masă. Dictatura nu se menține cu dezmierdări, ci cu teroare. Să nu îi lași bietului om nici o clipă de liniște. Nici o cirtă de reflecție. Nici un moment de bucurie. Mai ales în pragul Sărbătorilor. 

  Serialul horror cu care este îngrozită populația planetei continuă neabătut. A fost lansat un nou episod de succes: Omicron. 

  (La rând în alfabetul grec veneau Nu și Xi, dar OMS s-a grăbit să sară peste ele: prima semăna prea mult cu „New” și ar fi favorizat calambururi deplasate, a doua risca să fie confundată cu numele dictatorului chinez. Or, flagelul Xi Jinping este unic.) 

  În fața noii amenințări, Europa și America se baricadează disperate. Pasămite, niciodată amenințarea nu fu mai mare. Premierul belgian Alexander De Croo merge până acolo încât declară că Omicron este atât de devastator încât ar trebui botezat COVID-21. 

   

  Covidul 21 va fi spărios sau nu va fi deloc. 

  Iar Frank Ulrich Montgomery, președintele World Medical Association, este cutremurat de revelația că noua tulpină ar putea fi la fel de periculoasă ca Ebola. Ce este de făcut? Simplu: mai întâi trebuie ucis Crăciunul. Toate târgurile de Crăciun trebuie închise și oamenii băgați înapoi în case, spune Montgomery 

  În al doilea rând, trebuie vaccinat tot ce mișcă. Cu forța dacă e nevoie. 

  Radiologul (!) din Hamburg a mârâit: 

  „Dacă oamenii nu sunt conștienți de responsabilitatea lor socială sau nu vor să și-o asume, atunci cineva trebuie să o facă cu ceva mai multă duritate.” 

   

  Dar după bici vine și zăhărelul, dacă Bubico șade mumos: 

  „În cazul unei vaccinări obligatorii – dacă Stiko (comisia germană de vaccinare – n.a.) o va permite începând de la cinci ani (!) - toate restricțiile vor fi curând ridicate. Ne vom putea întoarce curând la viața noastră normală.” 

  Numai că normalitatea despre care ni se tot spune că este conținută de vaccin și nu figurează în prospect nu e chiar „normală”.  

  Câteva clipe mai târziu, Montgomery ne pune definitiv cu botul pe labe: 

  „Știm astăzi că va trebui să continuăm să vaccinăm lumea timp de ani de zile de-acum încolo.” 

  Anthony Fauci a ținut și el să își înspăimânte compatrioții americani, avertizându-i că „se îndreaptă (ei, nu el!) spre o iarnă sumbră”. 

  Omicron este „glasul de trâmbiță” care cheamă lumea la vaccinare, a clamat dramatic Gnomul de pe Potomac, atât de priceput la goarne. 

  (Peste noapte, când lumea încă nici nu auzise de noua tulpină, a fost scos din joben și vaccinul anti-Omicron. Evident, de Bill Gates. Hotărât lucru, știința începe să semene tot mai mult cu iluzionismul.) 

  Pe Dâmbovița, nici nu ne scăzuse bine incidența că, într-un sincronism perfect cu Occidentul, la care Eugen Lovinescu a râvnit toată viața, cioclii autohtoni au și început să croncăne despre urgia care ne va lovi. Și care, vai, ne prinde tare nevaccinați, amărâții de noi. 

  A venit dar momentul să luăm și la noi taurul de coarne. Să-i băgăm pe români, fie și cu anasâna, în șeptelul lumii civilizate, în care orice cap de vită furajată se identifică cu un „certificat verde”. 

  În tot acest proces de amorsare a unui nou haloimăs isteric, cine să stea să-i mai asculte pe doctorii de la Pretoria, cei care l-au descoperit pe Omicron?  

  Barry Schoub, președintele Comitetului Ministerial Consultativ pentru Vaccinuri din Africa de Sud, a declarat duminică la Sky News că țara sa numără în prezent 3.220 de persoane infectate cu coronavirus, însă, deși noua tulpină se răspândește cu rapiditate, nu s-a înregistrat o creștere a spitalizărilor. 

  „Cazuril e care s-au produs până în prezent au fost toate cazuri blânde, cazuri (cu gravitate) de la ușor la moderat, iar acesta este un semn bun.” 

  Mai mult, în răspăr cu istericalele apocaliptice ale noii „narative”, Schoub spune că numărul mare de mutații descoperit la tulpina Omicron pare să destabilizeze virusul, lucru care l-ar putea face mai puțin „voinic”decât Delta. 

  Angelique Coetzee, președinta Asociației Medicale din Africa de Sud, este de acord cu colegul său Schoub.  

  Ea a constatat că simptomele celor infectați cu Omicron sunt „atât de diferite și de blânde în comparație cu cele pe care le-am tratat înainte”. 

   

  Mai mult, Coetzee spune că „nu am internat pe nimeni în spital cu noua tulpină. Am discutat cu alți colegi ai mei: aceeași situație.” 

  Ea a calificat panica creată în jurul noii tulpine drept o „furtună într-un pahar cu apă”. 

  „Să ascultăm de experți!”, ne învață noua dogmă. Dar cine sunt experții de care trebuie să ascultăm? Fauci și Montgomery? Schoub și Coetzee? Malone și Montagnier? 

  Expertul anevoie se cunoaște. Nu există criterii clare de încadrare. Ce se poate însă deduce după aproape doi ani de pandemie este că expertul trăiește pe lângă casa politicianului. Mai ales a celui de stânga. Și se hrănește cu firimituri de la Big Pharma. Cu cât este politicianul mai progresist și firimiturile mai big, cu atât este expertul mai expert. 

  Și reciproc: nu se poate numi expert cine nu este suficient domesticit. 

  Aceasta este geniala găselniță a pandemiei: arondarea politico-economică a medicilor. Aceasta este arma infailibilă a noii dictaturi: înregimentarea pe șest a Științei. 

  Și cine se încumetă să contrazică Știința? 

  În comunism și nazism, lucrurile erau de o simplitate brutală: exista un singur adevăr, cel stabilit de Partid. Știința, ca și Artele, ca și Filosofia sau ca orice alt domeniu de activitate, oricât de eterat, trebuia să se supună dogmei politice. Și, oricât de mari erau aberațiile, oricât de grosolană mistificarea, oamenii care trăiau în comunist SE FĂCEAU că le iau drept adevăruri. Dar ȘTIAU că sunt minciuni. Și, măcar în viața privată, se puteau lepăda de ipocrizie și trăi în adevăr. 

  Societatea occidentală de astăzi este însă radical diferită. Dictatura spre care ne îndreptăm este una de catifea, în care – cel puțin deocamdată - se ajunge rareori la brutalitate. Încă se păstrează aparențele. 

  Omul contemporan, creație a epocii liberale postbelice, se leagănă încă în visurile mitice fondatoare din urmă cu câteva decenii. „Nu am învins două dictaturi și nu am dărâmat Zidul Berlinului ca să ne transformăm într-o altă formă de tiranie”, își spune. 

  Un simulacru de pluralism, o spoială de dezbatere și în general o mulțime de forme fără fond îl leagănă aromitor întreținându-i iluziile. La ele se adaugă și orgoliul personal. Mândria de bărbat înșelat care face țândări oglinzile pentru a nu-și zări coarnele în toată splendoarea lor. 

  Se uită în gura lui alde Fauci sau Montgomery și refuză să creadă că asistă la o formidabilă demonstrație de ventrilocie. La un spectacol sofisticat, ca un show ABBA cu holograme, dar care, în esență, nu este altceva decât un playback ordinar. 

  Noii dictatori se grăbesc. Au intrat în criză de timp. Nu mai pot prelungi la nesfârșit pandemia. Nu pot inventa valuri după valuri fără a risca o trezire a populației. Sau fisuri tot mai adânci în rândul „experților”. 

  Poziț iile în răspăr ale doctorilor de la Pretoria demonstrează că unitatea corpului medical nu mai poate fi menținută multă vreme. La fel cum manifestațiile de stradă, cu o amploare tot mai mare, demonstrează că deznodământul se apropie. 

  Lucrurile trebuie tranșate în câteva luni. În câteva zeci de zile, trebuie convinși să se vaccineze cât mai mulți oameni posibil. Evident că nu pentru sănătatea lor. Nici măcar pentru profituri care oricum au fost uriașe. 

   

  Ci pentru a se ajunge la o masă critică din populație controlabilă prin certificatele verzi. O masă suficient de mare încât să îi facă pe „rebeli” insignifianți în echilibrul social.  

  Omicron este ultimul truc pe care magicianul îl mai are la dispoziție în joben. De aceea, numărul trebuie să fie teribil. Nemaivăzut. „Marea bombă a serii!”. Să țintuiască și să cutremure asistența, ca niciodată de la începutul spectacolului, în 2019. 

  Și pentru că această scamatorie trebuie să fie unică, i s-a inventat un nume nou, mai înspăimântător decât orice altă literă grecească.  

  I s-a spus COVID-21. Al Doilea Covid Mondial. 

  1. Doamne timpit mai esti

   ba are dreptate.

   totul e o operatiune indreptata impotriva oamenilor sa le fie furate drepturile si libertatile sub amenintarea Fricii !

   are dreptate!  

   Doamne ce tampita a fost ma-ta, atunci cand a fatat un BOU retardat ca tine!

   Ar trebui să citiți cu atenție subtitrarea unui video, mai jos în engleză-pe Nașul TV o veți găsi și în limba română, referitoare la structura hidroxidului de carbon și la nanolamele de ras 50 nn lungime/1 nn lățime pe care îl compun, pe care le presupune ,,inocularea", având drept consecință secționarea capilarelor, infarctului, avc-uri, în funcție de locul unde ajung lamele: inimă, creier, plămâni și de viteza circulației sângelui, mai mare la sportivii care cad mai nou ca muștele, inclusiv forțe ale naturii de genul Kun Aguero (între timp dr. Noack a fost arestat sau chiar ucis):

   Video transcript of English subtitles (quoting Dr. Noack): 

   “There is a professor Dr. Pablo Campra fr om the University of Almeira who studied the vaccines for the presence of graphene oxide using Micro-Roman Spectroscopy. It is the study of frequencies. There are frequency bands, two of those bands are important. 

   They show that it is not graphene oxide, but rather graphene hydroxide. I would like to explain what this graphene hydroxide is. It is mono-layer activated carbon. There are C6 rings. He found it in all samples. Every corner is a carbon atom. This is on a nanoscale. 

   I’ll cut this up a bit here. If it is 50nm long, there are 500 rings in a row. These are hydroxy groups (OH). In graphene oxide you have double bonded oxygen, and in graphene hydroxide you have an OH group. The electrons are delocalised (fully mobile). The piece is 50nm long but only 0.1 nm thick. These C6 structures are extremely stable. You can make brake pads out of this. It is not biologically decomposable. 

   These nanoscale structures can best be described as razor blades. These razor blades are injected into the body. Nano-scale, tiny razor blades. Only one atom layer thick. Relatively wide and high. They are razors, biologically not decomposable. The OH (hydroxy) groups can split off a proton. When the proton is split off, they gain a negative ch arge spread out over the whole system. 

   It is basically an acid. It suspends well in water because of the negative ch arge. So these are razor blades spread homogenously in the liquid. This is basically Russian roulette. You can see it very clearly in this woman. It cuts the blood vessels. The blood vessels have epithel cells as their inner lining. The epithel is extremely smooth. like a mirror. And it is cut up by these razor blades. That is what’s so dangerous. 

   If you inject the vaccine into a vein, the razors will circulate in the blood and cut up the epithel. The mean thing is that toxicological tests are done in Petri dishes. And there you will not find anything. These are the sharpest imaginable structures because they are only one atom layer thick. 

   This is a huge molecule which is extremely sharp. I am a specilist in activated carbon. In my doctoral thesis, I have con verted graphen oxide to graphene hydroxide. I joined the world’s leading activated carbon manufacturer. After a year I was in ch arge of new activated carbon products. We bought a small company in Durham, near Newcastle, England. I was in ch arge of “new carbon products”, Europe-wide. I was in application scouting. 

   If you perform an autopsy on the victims, you will not find anything. Toxicologists do their tests in Petri dishes. They can’t imagine that there are structures that can cut up blood vessels. There are pictures of coagulated blood coming out of the nose. People bleed to death on the inside. Especially the top athletes who are dropping dead have fast flowing blood. The faster the blood flows, the more damage the razors will do. 

   As a chemist, if you inject this into the blood, you know you are a murderer. It’s a new material, toxocologists are not aware of it yet. Suddenly it makes sense that victims look like this. And that top athletes with high blood circulation, completely healthy, suddenly drop dead. You see people collapse immediately after vaccination and have a seizure. These people had bad luck in the Russian roulette. Very likely, a vein was hit by the syringe. 

   The question you have to ask politicians and the question doctors should ask Pfizer, is: Why are these razor blades in the vaccine? 

   Now they want to force vaccinate children fr om the age of 5. 

   This guy is Dr. Szekeres, president of the Austrian medical board… [see video] 

   “Off-label” means the vaccination is not approved. Yet they inject it already. 

   You can only call this a death shot at this point. 

   [Dr. Szekeres speaks] 

   A pediatrician? Do you think a pediatrician understands what graphene oxide is? There is another interview whe rehe says he thinks it is “good” fr om a medical standpoint to vaccinate the population by force. An important concept in science is disputation. A scientific debate. The basis of medicine or pharmaceutics is chemistry. This doctor has no idea about chemistry. 

   Completely new substances unknown to nature are brought in (with the vaccines). Everyone is talking about the messenger RNA which has complex effects. The theory of mRNA is complex. But every chemist understands what this (the graphene hydroxide) does. 

   You see the mRNA story is possibly a diversion. 

   I cannot imagine anyone will be able to give me, as a carbon specialist, a proper explanation why these carbon razor blades are in the vaccine. 

   This is war. 

   They distract us with the messenger RNA. But people cannot collapse that quickly fr om that, right after the injection. Something else is going on. And this effect should be studied. 

   He claims to be a specialist. Apparently the Austrian doctors don’t have a smarter guy than this one [pointing to Dr. Szekeres]. He is a doctor who doesn’t understand chemistry, or is he a criminal, or he is a mass murderer? 

   After the Spanish doctor’s study it is official that nanoscale graphen (hydr)oxide is in the vaccine. So it is clear that razor blades are injected. So he [Dr. Szekeres] is probably incompetent. If you want to inject a whole population by force, you have to do your homework extremely carefully. Because if there is something wrong in the injection you will kill the whole population of a country. You have to weigh the risk. How dangerous is corona? How dangerous is the injection? 

   This guy wonders whether people should be tied up before being injected. And he’s the top doctor. Are the doctors in Austria so incompetent that they don’t understand the basic chemistry medicine is based on? 

   Then they should surrender their license! 

   Any doctor in Austria, who, after this information is now public, continues to inject this, is a murderer. 

   I am not some guy in the carbon field. I doctored in this area. I worked for the world’s biggest carbon manufacturer. In the area of new carbon products, I was the only expert in Europe. I’m pretty much the only European who visited other experts in Pittsburgh. 

   After this I started my own activated carbon company. I resinified paper and turned it into activated carbon membranes. You could cut your hands with this ch arred paper. It was extremely sharp. I have a good idea of what the graphene hydroxide does. 

   It is Russian roulette. 

   Do you hit the vein or not? 

   Does it stay in the muscle? Then it is less toxic. 

   But if you hit a vein, and the batches contain different amounts of GHO, then you have to know you are cutting people fr om the inside. And it is a highly intelligent poison. Because a normal toxicologist who works with Petri dishes, cannot find it, because it doesn’t move. Toxocologists just don’t expect any nonoscale razors. 

   But I can say as a chemist that we are absolutely certain that graphene hydroxide is in there. These are nanoscale razor blades. Now they want to inject children with these nano-sized razors. 

   I want Dr. Szekeres to explain what these razor blades are doing in these injections. And he needs to explain this to his boss Mr. Schallenberg (Austrian Chancellor), too. He’s probably a consultant for the Austrian prime minister Mr. Schallenberg. 

   Mr. Schallenberg, who is a lawyer, is responsible for choosing the right consultants. If he imposes this vaccine mandate on all of Austria he HAS to sel ect the right consultants. He’s a lawyer, he doesn’t know medicine. But it’s his job to sel ect competent consultants. And he is responsible if he sel ects incompetent consultants. 

   As a chemist, I vouch for the fact that these are nanoscale razor blades.” 

   continued fr om 13:01 –> 

   You can make braking pads fr om carbon structures that last forever. This material has zero biological degradability. It stays in the body forever. Even if people don’t drop dead immediately, it cuts up the blood vessels little by little. 

   It destroys the heart. All the heart attacks. All the strokes. As a doctor, you have to ask, whe reis this coming fr om? 

   If you understand that razors are being injected, it is clear why all the cardiovascular diseases appear. The heart is cut up. The brain is cut up. Blood vessels are cut up. 

   These graphene structures (aka monolayer carbon or monolayer graphite) are so stable. Every chemist knows this. They are not degradable. The structure is 50 nm long and 0.1 nm thick. Of course it is a razor. Every chemist knows it is. 

   The epithel cells are extremely smooth for a good reason, but become rough when cut up like this and things stick to it. By now every idiot can inject this. And when they hit a vein… 

   Soon pharmacists will be allowed to inject too. 

   Yes, to me, this is Russian roulette. 

   Here’s a Petri dish. A normal toxicologist tests using a Petri dish. The material is declared an “experimental vaccine” for a reason. They don’t know what will happen. Every vaccinated subject has to sign that they take full responsibility. It will take 50 years until the contracts with Pfizer will be published. 

   What is in these contracts? Why 50 years? 

   In Germany or Austria, there is nobody with my expertise. The leading German carbon specialist Dr. Harmut von Kienle was my mentor for one year. I wrote my thesis in this field. I started my company in this field and won a business plan competition in Wolfsburg. I won DM 175,000 (€87,500) in the competition. I received venture capital to the tune of 6 million DM (€3 million). I had 10 developers to develop these new carbon products. I know what I am talking about. 

   Any chemist in the chat is invited to refute me or give another opinion. 

   Yes, please. That would be interesting. 

   You are all invited. Tell me I’m wrong. 

   Sir Karl Popper explained the fundamentals of science. Hypothesis – refutation. Popper said that it is better to kill theories than to kill humans. The whole population is supposed to be injected. Exactly like Karl Popper says, if you continue to ride this murderous theory, you have to be extremely careful. They are the first to impose a vaccine mandate. 

   They are killing the whole Austrian nation. 

   Mr. Schallenberg is responsible for this. He needs the right consultants. 

   We had an Austrian once who brought suffering and death over Europe. I am appealing to you to share this video in all channels. Mr Scallenberg needs thousands or hundreds of thousands of letters. He must know that this is a razor, this is a means to kill. And if he knows this and continues, he is a mass murderer. 

   He will walk in Hitler’s footsteps. This has to come out now. I am ready to talk to anyone about this material. 

   As a chemist, I say these are razor blades. 

   And I notice how little doctors know about chemistry. But they are doing chemistry in the body. In small children. In pregnant women. And now you doctors know what you are doing. And if you continue to inject, you are murderers. 

   Go out, type this out, give it to your doctor, give it to your politicians. And if you continue, I promise you, no court in the world will save you. What you are doing is mass murder. 

   Austria has the responsibility. They started the vaccine mandate. And you, Mr. Schallenberg, need the best consultants. And if you are not able to sel ect the best consultants, you are incompetent and need to resign. 

   Same with the health minister. 

   How competent are you? 

   You are ready to force-inject the whole Austrian people with razor blades that are not biologically degradable. 

   Share the video. Write it down. Put it on a USB stick and send it to politicians and doctors. And make it clear to them: if they continue this, they are murderers. 

   Talk by Dr. Andreas Noack 

   Translated by Stefan Reich

  Sa inchidem granitele cu Olanda.

  omicron - anagrama pt moronic (=showing foolishness or stupidity)

  idiotilor, ordin pe linie militarrrrrrra : ..... .. .. VACCINARRRRRREAA! (dupa care spor la infarct, tromboze & stuff.... )  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

26 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9443
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3840
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7621
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9238
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.3177

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro