Veniturile Grupului Lenovo au crescut cu 22% între octombrie-decembrie 2020

S.B.
Companii / 4 februarie 2021

Veniturile Grupului Lenovo au crescut cu 22% între octombrie-decembrie 2020

Veniturile Grupului Lenovo au crescut cu 22% între octombrie-decembrie 2020, la 17,2 miliarde de dolari, faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, informează news.ro.

"Grupul Lenovo anunţă o creştere a veniturilor din trimestrul trei (octombrie-decembrie 2020) al acestui an fiscal, ajungând la suma de 17,2 miliarde de dolari, cu 22% mai mult decât aceeaşi perioadă a anului trecut. A fost cel de-al doilea trimestru consecutiv de creştere record, determinată de performanţa bună a tuturor grupurilor de business ale companiei", arată grupul.

Profitul înregistrat înainte de impozitare a crescut cu 52% comparativ cu trimestrul trei al anului fiscal anterior, ajungând la 591 de milioane de dolari.

Grupul Lenovo PCSD (PC and Smart Devices) a înregistrat creşteri ale veniturilor de până la 14 miliarde de dolari, cu 27% mai mult comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Majorarea se datorează cererii crescute de PC-uri din întreaga lume.

"Accentul pus pe inovaţie a contribuit la consolidarea poziţiei de lider a companiei Lenovo, ce are o cotă de piaţă record de 25,3% la nivel global", menţionează grupul.

Grupul MBG (Mobile Business Group), a înregistrat o creştere a veniturilor de două cifre comparativ cu trimestrul al treilea al anului anterior şi a reintrat pe o creştere a profitului, după impactul cauzat de pandemie. Mai mult de atât, grupul MBG a raportat cel mai profitabil trimestru de la achiziţionarea businessului Motorola de către Grupul Lenovo. Grupul MBG va continua să îşi valorifice portofoliul de produse şi funcţia 5G pentru a stimula creşteri viitoare.

Grupul DCG (Data Center Group) a înregistrat venituri record de 1,63 miliarde de dolari, datorate creşterii volumului de business, şi creştere a profitabilităţii de la an la an. Veniturile din segmentul enterprise au atins pragul de 1 miliard de dolari, cea mai mare sumă înregistrată în ultimii trei ani, potrivit news.ro.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

28 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9479
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1794
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2155
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5370
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.2661

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro