Vertiv anunţă extinderea Centrului de Experienţă pentru Clienţi de la Bologna

C.B.
Companii /

Vertiv anunţă extinderea Centrului de Experienţă pentru Clienţi de la Bologna

Vertiv furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, a anunţat planurile de extindere a Centrului de Experienţă pentru Clienţi, AC Power, din Bologna, Italia, în prima parte a anului 2020, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Planul de construcţie va include o nouă infrastructură electrică cu o capacitate de 4 MVA, care va consolida capacităţile de testare, flexibilitate şi eficienţă. Optimizarea vine în întâmpinarea tendinţei de extindere către centre de date tot mai mari şi unităţi de producţie la scară industrială şi răspunde cererii clienţilor de a testa în prealabil soluţiile Vertiv, pentru a accelera implementarea acestora în companie.

În calitate de furnizor principal de hardware, software, analiză şi servicii pentru centrele de date, Vertiv lucrează cu 70% din companiile din Fortune 500. Centrul de Experienţă pentru Clienţi le permite acestor companii să înţeleagă mai bine efortul depus pentru protejarea infrastructurii critice de date şi le permite să asiste la testarea unei varietăţi de condiţii de alimentare.

Optimizarea Centrului de Experinţă pentru Clienţi va dubla capacitatea de testare disponibilă în prezent pentru marile Surse de Alimentare Neîntreruptibile (UPS), care oferă o putere de până la 7.5 MVA şi capacitatea de a găzdui 6 sesiuni simultan. Instalaţia este deja capabilă să efectueze testări de capacitate sigură utilizând sarcini regenerative pentru a evita pierderea inutilă de energie şi reutilizarea a aproximativ 96% din energie.

Planificarea aceastei investiţii vine la 6 ani de la deschiderea Centrului de Experienţă pentru Clienţi. Acesta a fost primul centru din Europa creat special pentru validarea infrastructurii centrelor de date, permiţând clienţilor să asiste la demonstraţii de pre-instalare care acoperă performanţa tehnică, interoperabilitatea şi eficienţa sistemelor UPS în condiţii reale.

Andrea Ferro, directorul diviziei de afaceri AC Power pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, la Vertiv, a declarat: "În urmă cu şase ani, atunci când a fost deschis, Centrul a fost unul de pionierat, dar continuă să stimuleze inovaţia şi astăzi. Cea mai recentă investiţie atestă angajamentul Vertiv faţă de baza noastră de clienţi, care este în creştere, deoarece ne va permite să efectuăm mai multe teste simultan. Oportunitatea unică de a dovedi fiabilitatea şi rentabilitatea produselor Vertiv într-o serie de condiţii din viaţa reală ajută la asigurarea liniştii sufleteşti pentru clienţii noştri."

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS