Crypto

VICEPREŞEDINTELE COMISIEI PENTRU ÎNVĂŢĂMÂNT:"Procentul scăzut de dascăli dispuşi să se vaccineze afectează negativ imaginea acestora în societate"

A.P.
Miscellanea / 19 ianuarie

Alexandru Muraru

Alexandru Muraru

Deputatul PNL Alexandru Muraru, vicepreşedinte al Comisiei pentru învăţământ din Camera Deputaţilor, susţine că numărul mare de profesori care refuză vaccinarea afectează imaginea acestora în societate, el cerând inspectoratelor şcolare şi universităţilor să iniţieze ample campanii de informare în rândul dascălilor, potrivit News.

Deputatul Alexandru Muraru a lansat marţi un apel către inspectoratele şcolare şi conducerea universităţilor pentru demararea unor campanii interne şi pe reţelele de socializare în vederea popularizării beneficiilor vaccinării.

El a afirmat că apelul său vine după ce a constatat că la nivel naţional doar 40 la sută dintre profesorii din mediul preuniversitar şi 60 la sută dintre profesorii universitari şi-au anunţat intenţia de a se vaccina.

"Procentul scăzut de cadre didactice care sunt dispuse să se vaccineze afectează negativ imaginea acestora în societate, precum şi a sistemului de educaţie ca întreg. În acest moment, din motive de multe ori neîntemeiate, statutul profesorilor nu este apreciat aşa cum ar trebui. Lupta în acest moment se duce în minţile oamenilor, după ce cercetătorii au reuşit să confecţioneze în laboratoare arma pentru a putea învinge virusul", a declarat vicepreşedintele Comisiei pentru învăţământ, deputatul PNL Alexandru Muraru.

Totodată, Alexandru Muraru a precizat că rolul profesorilor este "cu atât mai important, cu cât dascălii reprezintă modele pentru elevi şi părinţi", el considerând că vaccinul reprezintă singura cale pentru revenirea elevilor în clase.

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. asta nu-i idiotul , care cu bulai voiau sa aresteze actorii pentru programul de revelion ?

  Pe vremea lu Stalin, punerea la colt a celor care nu se infectau public cu valorile marxismului si comunismului era o practica curenta. Acesti oameni erau afisati la gazeta de perete, sa-i vada lumea ca sunt reactionari.

  Asa si cu profesorii, dupa ce ca au un salariu de mizerie si o viata de kk, vor fi aratati cu degetul ca dizidenti de la noul marxism mondial.  

  1. Muratura murata muraru, cumpara cu grija !

  Se vaccineaza un numar suficient de profesori,care-i problema ta?Esti cumva securist?Ce informatii exacte sa ai despre vaccin cand nimeni nu cunoaste efectele pe termen lung?Vaccinul e "nou nascut" sau mai bine spus nou facut,nimeni nu are de unde sa stie ce se va intampla,toata lumea da din umeri.Numai tu dai din gura ca un securist sau fiu de securist ceausist.

  pot fi profesorii acuzati ca aleg viata?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

04 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8784
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0503
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.3880
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6437
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.2049

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro